שם עט או פסבדון?
קדם ‹ Forums ‹ כתיבה ספרותית ‹ שם עט או פסבדון?
-
שם עט או פסבדון?
פורסם ע"י רות רוט הוראה רכזות וחינוך on 23/01/2023 ב3:30 pmדחוף, בשביל משהו שאני באמצע לכתוב – האם פסבדון ושם-עט אלה מילים נרדפות?
לא מצליחה לעשות סדר, והמילון שלי לא מוצא את המילים האלה הפעם… מצטערת.
(אני, הוא – לא).
אודה למידע!!!
וכן, אם יש מילים נוספות נרדפות לשם-עט.
תודה שוב.רות רוט הגיבה לפני 2 שנים, 1 חודש 2 חברות · 3 תגובות -
3 תגובות
-
0
0
0
חברה חדשה
מעתיקה לך- אבל בלי אחריות—
שֵׁם עֵט
שֵׁם עֵט
1.
מין – זכר
2.
נטיות – פַּסְבְּדוֹנִימִים, פַּסְבְּדוֹנִימֵי⁻
3.
שייכות – פַּסְבְּדוֹנִימוֹ, פַּסְבְּדוֹנִימָהּ, פַּסְבְּדוֹנִימִי, פַּסְבְּדוֹנִימֵנוּ, פַּסְבְּדוֹנִימְךָ, פַּסְבְּדוֹנִימֵךְ, פַּסְבְּדוֹנִימְכֶם, פַּסְבְּדוֹנִימְכֶן, פַּסְבְּדוֹנִימָם, פַּסְבְּדוֹנִימָן, פַּסְבְּדוֹנִימָיו, פַּסְבְּדוֹנִימֶיהָ, פַּסְבְּדוֹנִימַי, פַּסְבְּדוֹנִימֵינוּ, פַּסְבְּדוֹנִימֶיךָ, פַּסְבְּדוֹנִימַיִךְ, פַּסְבְּדוֹנִימֵיכֶם, פַּסְבְּדוֹנִימֵיכֶן, פַּסְבְּדוֹנִימֵיהֶם, פַּסְבְּדוֹנִימֵיהֶן
4.
אותיות שימוש – וּפַסְבְּדוֹנִים, שֶׁפַּסְבְּדוֹנִים, הַפַּסְבְּדוֹנִים, מִפַּסְבְּדוֹנִים, כְּפַסְבְּדוֹנִים, לְפַסְבְּדוֹנִים, בְּפַסְבְּדוֹנִים, וְהַפַּסְבְּדוֹנִים, וְשֶׁפַּסְבְּדוֹנִים, מֵהַפַּסְבְּדוֹנִים, בַּפַּסְבְּדוֹנִים, לַפַּסְבְּדוֹנִים
-
0
0
0
חברה חדשה
שם עט, שם ספרותי או פְּסֶבְדוֹנִים הוא שם בדוי שתחתיו מתפרסמים ספרים או מאמרים, לעתים משום שהמחבר חפץ בעילום שם, ולעתים מסיבות אחרות. המושג “שם עט” בעברית בא בעקבות הביטוי “Pen name” באנגלית, ו⁻”Nom de plume” בצרפתית. בצרפתית קרוי מושג זה גם בשם “Nom de guerre”.
Log in to reply.