כתיבה ספרותית ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: Just now כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,134 תיק עבודות תתי קהילות 1 מובילות בקהילה - בקרוב! שתיקה רועמת / ורד מקמל קדם ‹ Forums ‹ כתיבה ספרותית ‹ שתיקה רועמת / ורד מקמל כתיבה ספרותית שתיקה רועמת / ורד מקמל פורסם ע"י ורד מקמל כללי on 05/06/2024 ב1:05 am שתיקה רועמת/ ורד וְאֵיךְ נָפַלְתָּ, אַתָּה גִּבּוֹר. וְאֵיךְ זֶה לִשְׁתֹּק, כְּשֶׁרְצוֹנְךָ הוּא, לִצְעֹק. דָּמְיְךָ צוֹעֲקִים אֵלַי מִן הָאֲדָמָה וַאֲנִי צוֹעֶקֶת לְךָ בַּחֲזָרָה. שְׁתִיקָה רוֹעֶמֶת. עזר לך? 👍 פסי פישר הגיבה לפני 5 חודשים, 3 שבועות 5 חברות · 5 תגובות 5 תגובות תהילה שחר גרפיקה חברה 05/06/2024 ב1:11 am יאו מהמם!!! כמה משקל יש לכל מילה אני אוהבת את הכתיבה שלך!! עזר לך? 👍 תמר וינברג כללי חברה 05/06/2024 ב2:09 am איזה יופי יש בכל מילה כמה קצר, ככה איכותי. מרגיש לי שבשורה הרביעית הפסיק באמצע השורה קצת מיותר, מה אומרת? עזר לך? 👍 מרים סולובייציק יעוץ אימון והנחיה חברה 05/06/2024 ב10:21 am אני לא רואה שום דבר מיותר בשיר, הוא יפה מאוד ככה. עזר לך? 👍 ורד מקמל כללי חברה 05/06/2024 ב1:39 pm תודה על התגובות! בקשר למה שאמרת תמר, יש בזה משהו ואני בעצמי מתלבטת, במקום אחר פרסמתי את השיר בלי המילה הוא ובלי הפסיק. עדיין לא יודעת מה יותר יפה 😉 עזר לך? 👍 פסי פישר כללי חברה 05/06/2024 ב1:49 pm שיר יפה ממש 🤍 לדעתי גם יותר יפה בלי הפסיק קצת תקע לי את הרצף עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו