כתיבה ספרותית ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 33 דקות כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,132 תיק עבודות תתי קהילות 1 מובילות בקהילה - בקרוב! תחרות מפעל הפיס קדם ‹ Forums ‹ כתיבה ספרותית ‹ תחרות מפעל הפיס כתיבה ספרותית תחרות מפעל הפיס פורסם ע"י רחלי ש כללי on 15/12/2022 ב9:22 pm מישהי יודעת מניסיון אם שווה להשקיע בכתיבה ולהגיש מועמדות או שזה חסר סיכוי? עזר לך? 👍 רחלי ש הגיבה לפני 1 שנה, 11 חודשים 5 חברות · 7 תגובות 7 תגובות מירי כ. צילום ומולטימדיה חברה 16/12/2022 ב11:08 am תוכלי לפרט פה על התחרות? מה לשלוח? עד מתי? לאיפה לשלוח? ועוד… עזר לך? 👍 נחמי ב.ש. שוּרוֹת- כתיבת תוכן מהשורה הראשונה אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 16/12/2022 ב11:13 am מצטרפת לבקשה של מירי… עזר לך? 👍 רחלי ש כללי חברה 16/12/2022 ב12:03 pm מי שרוצה יכולה לשלוח לי מייל באישי ואני אעביר לה את ההודעה שקיבלתי [email protected] אבל שמעתי פעם שמועה שהדברים האלה הם משחקים מכורים מראש או מיועדים לאנשים בעלי דוקטורטים בתחום וכו’.. אני לא יודעת אם שווה להשקיע ולכתוב ומחפשת מידע ממישהי שיודעת עזר לך? 👍 CHANCE הוראה רכזות וחינוך חברה 17/12/2022 ב9:21 pm מכירה מקרוב כותבת חזקה מאדשכתבה ושלחה שני מאמרים. למותר לציין שאף מאמר לא זכה, ולא בגלל הרמה… עזר לך? 👍 רחלי ש כללי חברה 17/12/2022 ב10:30 pm תוכלי לפרט לי יותר – אולי באישי [email protected] זה הקישור – לטובת מי שרוצה לנסות את מזלה https://culture.pais.co.il/Literature/Pages/Toraharticles2022.aspx עזר לך? 👍 אור ח כללי חברה 18/12/2022 ב12:03 am אני מכירה מישהי ששלחה מאמר, וזכתה מקום שני בלי מניפולציה כלשהיא. בזכות עצמה. עזר לך? 👍 רחלי ש כללי חברה 18/12/2022 ב8:25 pm תודה עזרת לי מאוד עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו