כתיבה ספרותית ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 6 שעות כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,132 תיק עבודות תתי קהילות 1 מובילות בקהילה - בקרוב! תמחור קדם ‹ Forums ‹ כתיבה ספרותית ‹ תמחור כתיבה ספרותית תמחור פורסם ע"י סטודיו הליום מיתוג שיווק ופרסום on 03/04/2022 ב3:43 pm כמה הייתם לוקחות לניסוח של מודעה? מביאים לי את המסר הסופי, ורוצים שאנסח עזר לך? 👍 סטודיו הליום הגיבה לפני 2 שנים, 7 חודשים 2 חברות · 2 תגובות 2 תגובות רות רוט הוראה רכזות וחינוך חברה 03/04/2022 ב5:15 pm בכמה מילים מדובר? האם למדת את התחום? תמחור אמור להתחשב במקצועיות (=למדת? כישרון טבעי? + ניסיון), באורך הטקסט הסופי, ואם את קובעת את המחיר, תתחשבי כמובן במשך הזמן שאורך לך לבצע את המשימה… עזר לך? 👍 סטודיו הליום מיתוג שיווק ופרסום חברה 03/04/2022 ב5:23 pm למדתי את תחום הכתיבה השיווקית יש לי נסיון של מעל שנה בתחום וגם ב”ה כשרון טבעי רק שאף פעם לא יצא לי להתייחס לזה בנפרד בדר”כ זה כלול בפרסום שאני עושה. הזמן שזה לוקח לי? לא נראה לי רלוונטי כי זה יכול לקחת לי ממש מהר, אבל תלוי עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו