כתיבה ספרותית ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה כל מה (ומי) שכותב וקורא. קהילה מפרגנת ואוהדת, שנהנית לקרוא ולהגיב לקטעים כתובים, ולדון בנושאים הקשורים לתחום הספרות. עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,106 תיק עבודות תתי קהילות 1 מובילות בקהילה - בקרוב! תשעה באב – שיר לציון ירושלים קדם ‹ Forums ‹ כתיבה ספרותית ‹ תשעה באב – שיר לציון ירושלים Tagged: ירושלים, סליחה, תשעה-באב כתיבה ספרותית תשעה באב – שיר לציון ירושלים פורסם ע"י אהובה מליח טיפול on 05/08/2022 ב4:19 am מצורפים שני שירים ברוח תשעה באב. הראשון מיועד לציון וירושלים, שתגיל ותשיש בקרוב והשני מיועד לנו, כדי שנזכה במהרה לראות בנחמת ציון וירושלים (תודה לרות רוט על האתגר…). בתפילה 🙏 עזר לך? 👍 אהובה מליח הגיבה לפני 2 שנים, 3 חודשים 1 חברה · 0 תגובות ירושליםסליחהתשעה-באב 0 תגובות עוד לא נכתבו תגובות לדיון זה. התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו