אוהבת לכתוב? תסריטאית? או רוצה להיות אחת כזו?? מחפשת אותך!

קדם Forums אומניות ומפיקות תכניות אוהבת לכתוב? תסריטאית? או רוצה להיות אחת כזו?? מחפשת אותך!

• אוהבת לכתוב? תסריטאית? או רוצה להיות אחת כזו?? מחפשת אותך!

פורסם ע"י orig  אומנות הבמה והפקות תוכן on 15/04/2025 ב11:10 am

היי בנות, אני חדשה כאן. [מקווה שפרסמתי במקום הנכון.] מחפשת שותפה לכתיבת תסריט.

אז, מה זה אומר?

אז ככה, אני אוהבת לכתוב עלילות ותסריטים אבל… אין לי ניסיון. אני בטוחה שיש עוד הרבה כמוני, וגם אם אין הר-בה אני בטוחה שיש מעט שמחפשות את עצמן בתחום ולא יודעות לאיפה לפנות. לכן, מחפשת פרטנרית- שותפה, שגם מעוניינת להיכנס יחד איתי לעולם הזה.

אני בטוחה שבשתיים קל בהרבה מאחת. ובטוחה בדבר נוסף, ששום התחלה לא קלה [קחו בחשבון]. אני מחפשת מישהי שיש לה זיקה לעולם הכתיבה. [כמובן שאין חיוב בניסיון קודם], שיודעת לעבוד ומגיעה עם המון רצון לפרוץ דרך בתחום. היצירה שתצא תחת ידינו תהיה משותפת לשתינו יחד, ובסיומה נתקדם לשלב הבא.

[אני בחורה בת 18, לשואלות]. אם הרעיון יתפוס ובנות נוספות ירצו להשתתף יש מקום לחשוב על כמה שותפות, אבל כמובן שמלכתחילה מדובר באחת.

למעוניינות, לשאלות ופרטים נוספים אתן יכולות לשלוח לי הודעה בפרטי ומשם נעבור למייל. [הבנתי שאי אפשר לפרסם פה מיילים.]

חג כשר ושמח!

orig  הגיבה לפני 14 שעות, 27 דקות 1 חברה · 0 תגובות
  • 0 תגובות

עוד לא נכתבו תגובות לדיון זה.

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן