אוהבת לכתוב? תסריטאית? או רוצה להיות אחת כזו?? מחפשת אותך!

קדם Forums אומניות ומפיקות תכניות אוהבת לכתוב? תסריטאית? או רוצה להיות אחת כזו?? מחפשת אותך!

• אוהבת לכתוב? תסריטאית? או רוצה להיות אחת כזו?? מחפשת אותך!

פורסם ע"י orig  אומנות הבמה והפקות תוכן on 15/04/2025 ב11:10 am

היי בנות, אני חדשה כאן. [מקווה שפרסמתי במקום הנכון.] מחפשת שותפה לכתיבת תסריט.

אז, מה זה אומר?

אז ככה, אני אוהבת לכתוב עלילות ותסריטים אבל… אין לי ניסיון. אני בטוחה שיש עוד הרבה כמוני, וגם אם אין הר-בה אני בטוחה שיש מעט שמחפשות את עצמן בתחום ולא יודעות לאיפה לפנות. לכן, מחפשת פרטנרית- שותפה, שגם מעוניינת להיכנס יחד איתי לעולם הזה.

אני בטוחה שבשתיים קל בהרבה מאחת. ובטוחה בדבר נוסף, ששום התחלה לא קלה [קחו בחשבון]. אני מחפשת מישהי שיש לה זיקה לעולם הכתיבה. [כמובן שאין חיוב בניסיון קודם], שיודעת לעבוד ומגיעה עם המון רצון לפרוץ דרך בתחום. היצירה שתצא תחת ידינו תהיה משותפת לשתינו יחד, ובסיומה נתקדם לשלב הבא.

[אני בחורה בת 18, לשואלות]. אם הרעיון יתפוס ובנות נוספות ירצו להשתתף יש מקום לחשוב על כמה שותפות, אבל כמובן שמלכתחילה מדובר באחת.

למעוניינות, לשאלות ופרטים נוספים אתן יכולות לשלוח לי הודעה בפרטי ומשם נעבור למייל. [הבנתי שאי אפשר לפרסם פה מיילים.]

חג כשר ושמח!

Sara Amor הגיבה לפני 2 שבועות, 6 ימים 3 חברות · 2 תגובות
  • 2 תגובות
  • מירי ….

הוראה רכזות וחינוך
    חברה
    26/05/2026 ב9:10 am
    יוזמת שיח

מעניין אותי….

• Sara Amor

אומנות הבמה והפקות תוכן
    חברה
    26/05/2026 ב11:25 am
    סטטוס תעסוקתי:
    מנהלת קהילה

@orig הרעיון שלך מעניין, ואני בטוחה שיהיו לו הרבה קופצות.

רק שימי לב, מנסיון שלי מעולם הכתיבה הן מעולם התסריטאות והן מעולם הסיפורת בשתיים לא יותר קל, אלא יותר מורכב.

אבל, אם את מחפשת שותפות כתיבה הייתי ממליצה לפתוח קבוצת כתיבה שכל אחת כותבת תסריט נפרד ומקבלת תמיכה, עידוד, ביקורת בונה, הארות והערות משאר חברות הקבוצה.

המון הצלחה!!

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן