אולפן סאונד ונגינה
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 5 שעות
אולפן מקצועי וביתי, ציוד הקלטה, תוכנה ופלאגינים, פלייבקים, הפקות אלקטרוניות, עיצוב פסקול, מיקס... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
הקלדת אקורדים בMUSESCORE
קדם ‹ Forums ‹ אולפן וסאונד ‹ הקלדת אקורדים בMUSESCORE
-
הקלדת אקורדים בMUSESCORE
פורסם ע"י שרה פסנתר אולפן סאונד ונגינה on 22/12/2024 ב1:04 pmיש מישהי שיודעת לומר לי איך עושים את זה?
(בלי להוסיף מעל כל תיבה “טקסט חמשה”)
שרה פסנתר הגיבה לפני 3 שבועות, 6 ימים 7 חברות · 11 תגובות -
11 תגובות
-
103460פעילה בקהילה
יש אפשרות לעשות CONTROL+K על התו
אם יש למישהי רעיון יותר קצר אשמח גם כןתודה
-
16140חברה חדשה
הי לכם, אני עושה את זה כתשובה, גם כי זה אולי יכול לעזור לכם, וגם כי אני לא יודעת איך פותחים נושא חדש…
פיתחתי אתר ממש חמוד, ולדעתי נח לשימוש, שתפקידו להקל על כתיבת אקורדים על שירים כתובים במילים (לא בתווים).
זה התחיל ממשהו בסיסי שפיתחתי לעצמי, ובגלל שראיתי שזה דבר שימושי שיכול לעזור לאנשים החלטתי להעלות את זה לענן- שיהיה לשימוש לכולכן.
והוספתי גם אפשרות של שיתוף שירים ששמתם עליהם אקורדים באתר…
אין לי איזה רווח אישי מהסיפור 😉, סתם רוצה לידע אתכם ולראות שאנשים משתמשים ונהנים ממה שפיתחתי.
אם יש למישהי רעיונות לשיפור/ שדרוג כל דבר שיהפוך את זה ליותר נח לשימוש אני יותר מאשמח לשמוע.
ואשמח גם לשמוע מה דעתכם על השימוש בו- כמה הוא נח ויעיל באמת.
https://saricohen2.github.io/Chord-editor-for-songs/
-
158962פעילה בקהילה
וואווו
שרה איזה אתר יפה!!!!
ממש אהבתי
קל מאד ונח להשתמש בו
אחלה פיתוח:)
הערה קטנה, אולי כדאי שעל כל לחיצה על מילה יופיע הרשימה של האוקרדים ויבחרו ישר, קצת לא נח ללכת כל פעם למטה לבחור אקורד
דבר נוסף, אולי לשים כל פעם ברשימה למעלה את האקורדים שהשתמשתי בהם מתחילת השיר כי זה דב”כ אותם אקורדים וכל פעם לחשפ את Am כשהשניה השתמשתי בו זה קצת מעצבן
ואולי בהמשך תוסיפי אפשרות לחלק את השיר לרבעים איכשהו, כדי לדעת בדיוק את השניה של החלפת האקורד.
זה סתם הערות קטנות אם בא לך לשפר, כי בעייני זה ממש מגניב, ולא חושבת שהיה לי עצבים לפתח כזה דבר:)
כל הכבוד על היוזמה והביצוע!!
-
16140חברה חדשה
תודה רבה על התגובה!!
ממש מעריכה.
שימי לב שאפשר לגרור את הרשימה של האקורדים לאיזה מקום שנח לך, ואז זה ישאר שם תקוע כל עוד לא תזיזי את זה- גם כשתגללי זה יעמוד באותו מקום במסך.
לדעתי זה יותר נח, מאשר שעם נלחיצה הרשימה תופיע- תראי תמונה.
ובקשר להצעה השניה של לשים בראש את הרשימה את מה שהשתמשת, זה אחלה רעיון, וגם קל ממש לביצוע- אני על זה. תודה על ההצעה,
אני בעז”ה יעשה את זה.
ובקשר להצעה האחרונה של חילוק השיר- מקווה שיהיה לי זמן גם לזה, אני אוסיף את זה לרשימת השיפורים שבדרך…
תודה על התגובה שלך, מחמם את הלב, וכיף לשמוע שזה יכול להועיל למישהו😊
-
-
-
103460פעילה בקהילה
ובענין האקורדים,
יש אופציה בתוכנה לפירוק אקורדים?
זאת אומרת: אני כותבת Am
והתוכנה מפרקת לי את זה לתווים- לה דו מי ??-
220חברה חדשה
יש אפשרות-
לחיצה ימנית על האקורד- פתור סימני אקורדים ומסמנים מה המשך של האקורד, בד”כ עד האקורד הבא.
הבעיה בזה שהוא נותן גם את הבס אבל במפתח סול ואז יש מלא קווים.
תנסי, תראי אם זה עוזר או שעדיף לעשות לבד…
-
-
103460פעילה בקהילה
התבלבלתי:)
כנראה הייתי באמצע לישון…
התכוונתי הפוך-
שאני כותבת תווים והתוכנה מפענחת לסימני אקורדים
תודה בכל אופן
-
33320חברה חדשה
sara cohen,
האתר חסום בנטפרי.
זה נשמע אתר מדהים.
-
16140חברה חדשה
מעניין ממש, גם לי יש נטפרי וזה נפתח.
יש פה עוד נטפריות שהאתר לא נפתח להם? כי אם כן אני ינסה לפנות אליהם לבדוק מה הבעיה.
תודה על התגובה והפידבק:)
-
Log in to reply.