אולפן סאונד ונגינה
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 2 שעות
אולפן מקצועי וביתי, ציוד הקלטה, תוכנה ופלאגינים, פלייבקים, הפקות אלקטרוניות, עיצוב פסקול, מיקס... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
השיר “רוץ איתי” ועוד שאלה
קדם ‹ Forums ‹ אולפן וסאונד ‹ השיר “רוץ איתי” ועוד שאלה
-
השיר “רוץ איתי” ועוד שאלה
פורסם ע"י שרי הפקות אולפן אולפן סאונד ונגינה on 19/01/2025 ב4:53 pmלמישהי יש את השיר “רוץ איתי”
שיר של רוני דלומי.
כמובן שהוא חסום בנט פרי אבל לקוחה רוצה שיר על המנגינה שלו…
וכאן עולה לי שאלה, האם נכון לזרום עם לקוחות על כל שיר שהן מבקשות? גם עם הוא ממש לא לרוחי?
שרי הפקות אולפן הגיבה לפני 2 שעות, 1 דקה 2 חברות · 2 תגובות -
2 תגובות
-
2001060מנהלת קהילה
אני שאלתי שאלה כזו את הרב פנחס ארלנגר, בצורה מעט שונה-
לקוחה רוצה שאעשה לה עיבוד מוזיקלי, והשירים שהיא רוצה שאקבל השראה מהם הם שירים ברמה רוחנית ירודה, מה עלי לעשות? והוא ענה שודאי שאין זה מדרכי ההשתדלות להקשיב לשירים כאלה.
אגב, עם אותה לקוחה נודע לי גם שהיא הולכת להשתמש עם השירים בצורה שאינה ראויה, שאלתי את הרב האם אני צריכה לבטל את העיסקה. היה מדובר בכמה עשרות אלפי שקלים, כיון שהיו לה כמה שירים לעבד, ועוד היד היתה נטויה לעוד שירים… הוא אמר שהוא לא יכול לפסוק לי בזה, בסופו של דבר שאלתי את הר’ שלמה מחפוד שליט”א והוא אמר לבטל. הרגשתי באותם רגעים ממש מאושרת. כי לא בכל יום מזדמנת כזו זכות לומר לא על משהו שכל כך רציתי לעשות… !! אמרתי מזמור לתודה!
באופן כללי השאלות האלו פוגשות אותנו בכל מיני צמתים בחיים, ולפעמים כמוזיקאיות השאלות הרבה יותר קשות, כי התחום הזה מלא בצבע… ורגש.. אבל יש לנו את הזכות להיות חזקות! ה’ סומך עינו שנצליח!!
-
1591380פעילה בקהילה
וואו… איזה מחזק!!! את ענקית!
רק מתזכרת את תחילת הדיון, אם למישהי יש את השיר….
Log in to reply.