אולפן סאונד ונגינה
אולפן מקצועי וביתי, ציוד הקלטה, תוכנה ופלאגינים, פלייבקים, הפקות אלקטרוניות, עיצוב פסקול, מיקס... פירוט נוסף
לימודי מוזיקה
-
לימודי מוזיקה
שלום
מחפשת בית ספר מקצועי ללימוד מוזיקה.
חיפשתי מידע על כך בדיונים קודמים כאן באתר, אבל פותחת דיון נוסף על הנושא כיון שאשמח לשמוע מכן מידע על סמך נקודות שחשובות לי בבחירת מקום הלימודים.אני אסביר:
למדתי נגינה בפסנתר כ-10 שנים, וע”כ יש לי ידע מקדים בכל הנושאים הקשורים לנגינה הפרקטית: תווים, סולמות וכו’…
מעוניינת ללמוד נושאים שונים במוזיקה, שאינם קשורים באופן ישיר לנגינה על כלי: הלחנה, ניצוח ובעיקר בעיקר-עבודה בהרכבים.
כמו”כ, אני אשמח להעשיר את הידע התאורטי שלי אך בידע שימושי: מושגים הבאים לידי שימוש בעבודה כמוזיקאית, שפת מקצוע גבוהה, וכן ידע נוסף בכל הקשור לסולמות, ז’אנרים במוסיקה וכדו’…מבירור שערכתי הבנתי כי בלימודי תואר במוזיקה נלמדת המון תאוריה, אך הרבה ממנה לא פרקטית (תקנו אותי אם אני טועה), וע”כ לא מחפשת לימודי תואר, אלא לימודי מקצוע כפי שתיאתי למעלה.
חשוב לי מאוד מקום מקצועי, אך יחד עם זאת, אני מעוניינת במקום שאינו מאוד תובעני: לימודים פעם בשבוע, ללא ש.ב. , עבודות הגשה או מבחנים.שמעתי על בית הספר “שירת הלווים” של יונתן רזאל. ראיתי את הסילבוס שלהם ודיי התרשמתי.
אשמח מאוד לשמוע מכאלו שלומדות או למדו בו בעבר האם הוא עונה לנקודות שציינתי למעלה ומה הרמה המקצועית של הלימודים בו.
כמו”כ, במידה ויש לכן רעיונות נוספים למקומות לימוד שיכולים להתאים, אשמח לשמוע!תודה רבה לעונות!
עוזר לי מאוד!
Log in to reply.