אולפן סאונד ונגינה
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 2 שעות
אולפן מקצועי וביתי, ציוד הקלטה, תוכנה ופלאגינים, פלייבקים, הפקות אלקטרוניות, עיצוב פסקול, מיקס... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
מחפשת אולפניסטית מתחילה
קדם ‹ Forums ‹ אולפן וסאונד ‹ מחפשת אולפניסטית מתחילה
מחפשת אולפניסטית מתחילה
פורסם ע"י alufit אומנות ועיצוב on 09/02/2026 ב5:54 pmאני רוצה להקליט קטע משיר לצורך מסוים
לא לפרסום
ואני מחפשת משהי שתוכל לעשות זאת בחינם
אני רק צריכה את האיכות הקלטה של האולפן
ולי לצערי – אין אולפן
alufit הגיבה לפני 1 חודש 7 חברות · 10 תגובות- 10 תגובות
- סטטוס תעסוקתי:
מנהלת קהילה
שלום יקרה, נשים עובדות בתשלום בדרך כלל. ממליצה לך לשלם אפילו סמלית למישהי מתחילה כדי שיהיה אינטרס בהצלחה רבה עם ההפקה
מנהלת קהילה
שלום יפית
תודה על השאלה!
אני רוצה לשתף אותך בחוויות נורמליות של אולפניסטית מהשורה
אולפניסטית בונה אולפן בכמה עשרות אלפי שקליםמשלמת ללימודי סאונד עוד כמה עשרות אלפי שקלים
מנסה לפרסם את עצמה בדרכים כאלו ואחרות שעולות הרבה/ לא עולות כסף ולוקחות הרבה מאד כח אנרגיה וזמן
משלמת עוד ועוד על בלאי/ החלפות ציוד (קורה הרבה) ועוד ועוד עידכוני ידע שותפים
ועכשיו היא רוצה לנסות להכניס קצת את ההשקעה/העבודה מהאומצת שלה
ואז היא מקבלת טלפון מאחות מסורה- יש בת מצוה לביתה הבכורה(אחיינית!), האם אפשר לעשות אצלה שיר (לאחות ודאי עושים חינם, לא?)
אחרי שבועיים מחליטים לעשות יומולדת לסבתא, מתכננים שיר… מה הבעיה? יש לX אולפן והיא בעלת לב זהב ומכבדת הורים מס' 1ויש גם אירגון חסד שרוצה שיר בהתנדבות
ועוד כהנה וכהנה
אני לא מספרת לך סיפורים באוויר. זה אמיתי.
ואני שואלת, לא אותך, אלא את כל הציבור שעוקב אחר הדיונים בקהילה שלנו-
למה דוקא תחום האולפן נראה משהו שצריך לעמוד לשירות הציבור?
אולפניסטית היא לא אשת אברך?
היא לא עובדת קשה על המוצר?
היא לא צריכה להביא לחם וחלב הביתה?
ונכון שאולפן זה משהו שנשמע כזה נחמד וחביב, ונשמע משו כזה שלוחצים על כפתור ויוצא שיר, ומשו כזה שאם הוא קיים אז אפשר גם לתרום ממנו לסביבה
אבל הוא נפתח בשביל לפרנס!
בבקשה!!!
אל תעמידו אותנו במקום הלא נעים הזה שצריך לומר לאנשים החשובים והקרובים אלינו ביותר- לא!
זה לא נעים, לא כיף וגם לא מוצדק!
מה אתן אומרת?
בקשה לגיטימית?
השאלה אינה רטוריתאשמח מאד לתגובתכן!

- סטטוס תעסוקתי:
פעילה בקהילה
בטי,
כל מילה בסלע!!
מסכימה ממש!!
פעילה בקהילה
וואו
אוקי
אני לא מנותקת מהמציאות כמו שהיה ניראה לכן
הוצאתי המון שירים בחיים שלי
ושילמתי עליהם המון
ודווקא מתוך השטח ומהכרות
אני יודעת שלפעמים יש אולפניסטיות מתחילות שמחפשות בנות כדי להתאמן
לא ביקשתי מאף אחת שזו הפרנסה שלה
בכל זאת תודה
יש לי מישהי שהתנדבה לעשות זאת בשמחה.
- סטטוס תעסוקתי:
פעילה בקהילה
בטי , כל מילה פנינה.
הורדת בצורה כל כך יפה וברורה את הכל ממש אהבתי ונהנתי לראות שיש עוד כאלה שחושבות ככה.
תודה רבה על כל ההשקעה!
פעילה בקהילה
תודה לכן טליה ובטי, צאוורי כמעט וננקע מרוב הנהוני הסכמה:)
זה שיח שאסור להפסיק אותו ולצערנו צריך להעלות אותו לא רק למודעות של הצורכות, הקהל הקדוש והמחפש עבודות חינם-אלא גם לבעלות מקצוע יקרות שנופלות בזה ומספקות את העבודות האלה, תוך זלזול בעצמן, הידע שלהן, המקצועיות והציוד.
יפית יקרה-כתבת שהצעת את זה כעבודת אימון לאולפניסטית מתחילה וזה קו חשיבה יפה, אך בדרך כלל אולפניסטית שכבר יש ברשותה ציוד מתאים היא אחת שכבר נסתה והתאמנה והגיע הזמן שתתחיל להרוויח בס"ד:)
וחוץ מזה-ואם? ואם באמת היא תוכל להתאמן ולצבור עוד ידע וניסיון באמצעות העבודה בשבילך? מה זה עניינך? האם את מעסיקה שלה וצריכה להוריד לה במשכורת על שעות סטאז? את הרי תקבלי בעז"ה את המוצר שרצית. ומה אכפת לך שבעלת המקצוע הרוויחה על הדרך עוד התנסות?
מלבד זאת, גם אולפניסטית הכי מקצועית שיש ממשיכה ללמוד עוד דברים מכל עבודה חדשה. (כמו בכל מקצוע וכל תחום-אנחנו לומדים דברים חדשים בכל יום מחדש) האם גם לאחת כזאת תציעי לעבוד בחינם?
אני מתנצלת על ההתקפה, יפית. את מציינת שכבר עבדת עם אולפניסטיות ושלמת להן. אבל העובדה היא שהשוק ממשיך להיות מלא בהצעות כאלה, כאילו הן לגיטימיות, והנה גם את העלית אחת כזאת. אז נצלתי את ההזדמנות… לא ממקום אישי חלילה. (ואם יורשה לי, אולי מתאים שלמרות שמצאת מתנדבת שהסכימה לעבוד בחינם (למה?! למה?! למה??!) , יהיה נחמד אם תשלמי לה בכל זאת גם אם סכום סמלי, ותסייעי בשמירה על הכבוד שלה ושל המקצוע שלה, ובראש ובראשונה-שלך.
- סטטוס תעסוקתי:
מנהלת קהילה
אני רק רוצה לציין שזכותו של אדם תמיד לבקש.
ואפשר גם לעשות ברטרים כמו שיש מקום קבוע בקהילה הזו .
לפעמים יש ערך נוסף שאפשר לתת במקום תשלום, לדוגמא פרסום/חשיפה משמעותית, ואם זה בסדר לצד השני אז מעולה. או לדוגמא אם הפרוייקט הוא רוחני ואשת המקצוע בוחרת לקחת אותו בתור גמח, חסד, המצווה וכו'לפעמים לתת למישהי את ההזדמנות פרויקט ראשון וכו' – כלמידה זו באמת הזדמנות. אבל פשוט צריך להיות ערך כלשהוא ולכבד את הצד השני.
- סטטוס תעסוקתי:
מנהלת קהילה
https://kedemcenter.co.il/groups/barters/
kedemcenter.co.il
דיונים - ברטרס – נשות מקצוע מחליפות שירותים |
זה המקום לצמוח ביחד ולחסוך הוצאות! אסור למכור שירותים, גם לא בסכום סמלי - רק להציע או לבקש שירות בתמורה לשירות שלך. תהנו זו מזו ותצמחו ביחד!
פעילה בקהילה
אולי תלמידות שלי תשמחנה לקבל כזאת הצעה
רק צריך לקחת בחשבון שהן עדיין בלי אולפן והעבודה מתבצעת בסמינר בחדר ללא אקוסטיקה.
תהיי איתי בקשר באישי אם מתאים לך
פעילה בקהילה
יום טוב לכולן!
אני עושה המון דברים כולל שירה, כתיבת תכנים, שער, עוגות בר, ציור דמויות ועוד ברוך ד'
ואני לא מרגישה מנוצלת שמבקשים ממני עבודה בחינם או הוזלה במחיר
אני עושה את זה המון ורק לכן מעיזה במקרים יוצאי דופן לבקש טובות.
סליחה אם פגעתי למישהי בכבוד
ותודה למי שהייתה איתי ולא התקיפה ולמי שכן נענתה,
מי שצריכה עבודה מכל מה שפורט למעלה יכולה לפנות אלי בשמחה
המחירים שלי זולים מאד….
המשך יום קסום
ושבת שלום
בעז"ה לא הפריע לכן יותר…..
Log in to reply.