אולפן סאונד ונגינה
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני שעה אחת
אולפן מקצועי וביתי, ציוד הקלטה, תוכנה ופלאגינים, פלייבקים, הפקות אלקטרוניות, עיצוב פסקול, מיקס... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
שת"פ- מעוניינת בפרסום תמורת הקלטת המנון לחוג?
קדם ‹ Forums ‹ אולפן וסאונד ‹ שת"פ- מעוניינת בפרסום תמורת הקלטת המנון לחוג?
שת"פ- מעוניינת בפרסום תמורת הקלטת המנון לחוג?
פורסם ע"י רבקי >>> אומנות הבמה והפקות תוכן on 31/10/2025 ב12:24 amאני צריכה הקלטה של ההמנון לחזרות לפני שאקליט את הילדות.
אם את מעוניינת לפרסם את השירה והאולפן שלך, ואת מעוניינת להקליט את עצמך ולשים סימן מים קולי ולתת לי לוגו למקרה שאכין קליפ, אשמח שתכתבי פה את המייל שלך.
(מדובר בשיר מהמם וקל, אין דרישות מיוחדות.)השירה לב הגיבה לפני 3 חודשים, 1 שבוע 5 חברות · 8 תגובות- 8 תגובות
פעילה בקהילה כבר דשנו רבות בעניין ואני רואה שצריך עוד:
"פרסום", ו"קרדיט" הם דברים שניתנים גם על עבודה בכסף מלא.
אמנם מתסכל לשלם כסף על בסך הכול טיוטה להמנון המקורי שישירו הילדות בעצמן, אבל שימי לב שמבחינת האולפניסטית מדובר בשעות עבודה לכל דבר. אותה לא מעניין למה תשתמשי בזה. למה שהיא תקליט לך בחינם?
אני מאחלת לך למצוא אולפניסטית שתסכים לעשות לך טובה ולהוריד במחיר, אולי מישהי מתחילה שרוצה להיכנס לשוק, אך עצם הבקשה לעבודה חינמית תמורת תשלום מעורפל של "אולי אני אפרסם את זה ואולי מישהו יראה ואולי בהמשך יבוא אלייך לקוח אחר בזכותי", היא מקוממת.
מתנצלת אם נשמעתי חריפה מדי, אני לא נגדך חלילה אלא נגד המצב הקיים שמנצל המון אולפניסטיות ששלמו המון כסף על לימודים ורכישת ציוד ופתאום כל הצעות העבודה הן "תמורת פרסום" שאמור להיות במילא.
בהצלחה רבה.
פעילה בקהילה אולי את יכולה לבקש מהאולפניסטית שאצלה תקליטי את הבנות?
אם תשלמי מחיר הוגן על הקלטת הבנות יתכן והיא תוכל להתגמש ולתת לך סקיצה בלי תשלום נוסף.
- סטטוס תעסוקתי:
פעילה בקהילה אני בעצמי עשיתי 2 שת"פ כאלו, כי באמת בהתחלה היה לי זמן פנוי שממילא ביליתי אותו באולפן, בהתנסויות שונות, אז שמחתי לעשות המנון.
אבל, (וזה אבל גדול…:)
פרסום לא יוצא מזה, כבר עברו כמה חודשים ואף אחת לא הגיע לי דרכן…
כמה מודעות קטנות שתליתי בלוחות מודעות בבנינים – עשו את העבודה הרבה יותר טוב…
בהצלחה!
חברה חדשה אני יכולה רק לשיר לך את זה בלי למקסס וכדו'
פעילה בקהילה היי אשמח שתפני אלי בפרטי או תכתבי מייל, גם בלי מיקס זה יהיה מצוין וחסד גדול!
פעילה בקהילה תודה על תגובותיכן!
אני מכוונת את השאלה שלי בעיקר למתחילות שמעוניינות לפרסם את השירה שלהן, לא רק את האולפן,
(אני עצמי השקעתי זמן רב ללא תמורה להקלטות שירה, לצערי אין לי כרגע את הציוד האולפני הדרוש)
לכן אני פונה לבעלות אולפן מתחיל שהתברכו בקול יפה שכיף להן וממילא מקדישות זמן להקלטות עצמיות כדי להתנסות ומחפשות פרויקטים עם חשיפה לעבוד עליהם ועל הדרך להרויח פרסום בסימן מים קולי, או בלוגו בסיום הקליפ אם אעשה אחד כזה בינתיים.
אני צריכה הקלטה פשוטה, רק קול בסיס (כמובן שתוספות יתקבלו בשמחה…), והחשיפה לכמות גדולה של בנות.
מי שזה מתאים לה מוזמנת לפנות אלי בפרטי.
Log in to reply.