טיפול יעוץ אימון והנחיה
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 8 שעות
מטפלות באומנויות, פסיכולוגיות, עו”סיות, מנחות, מדריכות, מרצות, מאמנות, יועצות, ברוכות הבאות! ... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
מטפלות באומנויות, פסיכולוגיות, עו”סיות, מנחות, מדריכות, מרצות, מאמנות, יועצות, ברוכות הבאות! בואו נדבר על הסטינג שלנו
שיפוטי מוסר…
קדם ‹ Forums ‹ טיפול ואימון ‹ שיפוטי מוסר…
-
שיפוטי מוסר…
פורסם ע"י ר. טייך הוראה רכזות וחינוך on 21/04/2025 ב10:50 amאשמח אם תוכלנה להקדיש לי 2-3 דק’
על מחקר מטרים בנושא הטיות מחשבתיות ושיפוט מוסרי
יעזור לי לסיים איזה סחבת של חצי שנה
צריכה להגיע לסך מסוים של משתתפים
לכן אשמח מכל אחת ואחת שתענה
תודה מראש
docs.google.com
שלום רב, שמי רבקה טייך ואני סטודנטית לתואר ראשון בפסיכולוגיה. השאלונים שלפניך הינם חלק ממחקר במסגרת הקורס שיפוט אינטואיטיבי . מטרת המחקר היא לבחון את האופן בו אנשים רואים נזקים הנגרמים בעקבות שימוש בחומרים שונים. אורך המחקר הוא כ- 4 … להמשך קריאה
ר. טייך הגיבה לפני 3 ימים, 22 שעות 8 חברות · 9 תגובות -
9 תגובות
-
2011
3054
0
סטטוס תעסוקתי:פעילה בקהילה
מילאתי גם, הצלחות!!
היה מעניין לקרוא בסוף את המחשבה שעמדה מאחורי השאלון…-
1201
846
0
פעילה בקהילה
מקפיצה חסרים לי עדיין משתתפות
-
-
97
124
0
פעילה בקהילה
שלום לך,
ראשית שיהיה בהצלחה עם הלימודים.
ברשותך אתייחס לשאלון באופן כללי,
אישית לא ראיתי הבדל בין השאלות, מבחינתי כאשר אדם נותן עיצה וכוונותיו טובות, הוא נוהג בסדר גמור,
על אחריותו הבלעדית של מקבל העיצה לבדוק ולבחון האם היא מתאימה וראויה לו. ללא קשר לסוג העיצה, שיכולה להיות עיצה פיזית/ פרקטית/ נפשית/ כל דבר אחר…
במידה והחליט ליישם את העיצה שקיבל הוא נושא באחריות. התוצאות הינן כמובן אלוקיות תמיד.אמנם, כאן נכנס הנושא של לפני עיוור לא תיתן מכשול. לנהוג באחריות המקסימלית מבחינתנו בעת נתינת עיצה
במידה ונגרם נזק למקבל העיצה בגלל שיישם את העיצה, הוא לא יוכל לטעון כי בגלל שקיבל את עצתו של פלוני נגרם לו נזק, ופלוני נושא באחריות. (שוב, מבחינה אלוקית, הכל מושגח. הכשלונות והעיצות המכשילות)
מקווה שהועלתי…. -
619
926
0
פעילה בקהילה
ניסיתי לענות, חלק מהשאלות לא היו ברורות מספיק. לדוגמא: האם רות ידעה שהמוצר לא יעזור ואף יגרום לנזק?
-
58
198
0
פעילה בקהילה
עניתי,
אהבתי את המחקר והרציונאל שעמד מאחוריו
הרבה הצלחה!! -
104
42
0
פעילה בקהילה
עניתי
בהצלחה רבה!
יש לי שאלה,
לא מגיעה מהתחום של טיפול, אולי היא טיפשית אבל אשמח להבין יותר
מהי הגדרת האמונה שעליה מתבססת ההשערה בבסיס המחקר?
1.הרי אם אדם מאמין (לפי ההגדרה שאני מכירה לאמונה) – מאמין שגם מעשי בני אדם הם כתוצאה מתוכנית אלוקית שאין לו סיכוי להבין.
2.השאלות היו לגבי המוסריות של החברים והאמינות שלהם?!
מה שעלה לי לאורך השאלון זה יותר היה “האם הוא ידע לפני ההמלצה שאלו יהיו התוצאות או לא/יש תופעות לוואי”
מאשר: “אם הוא יודע שיש בזה כימיקלים – לפחות שיזהיר”…שוב תודה העלית לי חומר למחשבה
-
1201
846
0
פעילה בקהילה
מכיון שזה לא מחקר הופך אנושות אלא יותר כמחקר גישוש לפני מחקר המשך
השאלון התבסס על שאלון שמודד רמת אמונה יהודית
מבוסס על ספרי מוסר – שאלון שאשרו רבנים
וכן להבדיל אנשי מקצוע
לשאלון עצמו יש תוקף ןמהימנות גבוהים
אם מעניין אותך אני אשלח לך באישי את השאלון
אבל הוא באנגלית