שלום חנה,
אני יכולה להעיד בפירוש כי לאחר שלמדתי לימודי ייעוץ חינוכי בתואר שני, והשקעתי המון כסף זמן ומאמץ בעניין. לא ראיתי שקל להשתלב בתחום. הפיקוח שומר את המקומות לותיקות.
אבל כשהוספתי את לימודי אימון הקשב לסל שלי, התחלתי לראות המון לקוחות בקליניקה שלי כעצמאית, אני מוסרת הרבה השתלמויות בפסגות ובבית המורה, וגם באופן עצמאי כי התחום מבודל ומבוקש מאוד.
מתמודדי קשב חשופים לקשיים בהרבה מאוד תחומים וגם ההצפה הרגשית שלהם מזמינה הרבה צורך להיוועצות.
כמו כן בתכנית גפן של משרד החינוך ממש מחפשים תוכניות כאלה שנותנים מיומנויות וכישורים רלוונטיים לחיים. והתכנים מתאימים להרבה תתי סלים שם גם ללא תעודה אקדמית.
בכל מקום שאת מציגה את עצמך כמאמנת קשב את מייד מקבלת תגובות, אני רוצה לבוא לאימון אצלך. את לא צריכה להסביר למה.
היות שהלימודים הללו לא זולים והתעודה היא בסופו של יום ממש פרטית. ובכל אופן מתקבלת.
בניתי גם אני תכנית מקיפה והכי מעשית שאפשר, בשונה מכל התכנית, זו תכנית שמגישה לך עבודה מעשית ביד. קחי ותיישמי. המודעות גוברת, את מקבלת גם קלפי משחק כדי לשלב בקליניקה. והתעודה פותחת לך שערים בתחומי חינוך, בריאות ורווחה. בכל המוסדות מסוג זה יתעניינו במה שיש לך להציע.
התכנית שלי היא ללמידה מהבית כך שאת יכולה ללמוד בזמן המתאים לך. חלק מהתכנים בזום / בטלפון בשידור חי.
לקבלת הסילבוס המלא שלחי מייל [email protected]