טיפול יעוץ אימון והנחיה
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: Just now
מטפלות באומנויות, פסיכולוגיות, עו”סיות, מנחות, מדריכות, מרצות, מאמנות, יועצות, ברוכות הבאות! ... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
מטפלות באומנויות, פסיכולוגיות, עו”סיות, מנחות, מדריכות, מרצות, מאמנות, יועצות, ברוכות הבאות! בואו נדבר על הסטינג שלנו
בית ספר “מלכות”
קדם ‹ Forums ‹ טיפול ואימון ‹ בית ספר “מלכות”
-
בית ספר “מלכות”
פורסם ע"י שולמית בק אומנות הבמה והפקות תוכן on 09/06/2023 ב11:50 amהאם משהי מכירה אחת שלמדה לאחרונה בבית הספר “מלכות” פסיכודרמה?
הייתי שמחה לשמוע פרטים והתרשמות
בתיה פסיכודרמה הגיבה לפני 1 שנה, 7 חודשים 3 חברות · 5 תגובות -
5 תגובות
-
840חברה חדשה
אני למדתי שם לפני שבע שנים בערך.
ממליצה בחום.
כדאי שתלכי ליום הפתוח.
-
020חברה חדשה
תודה.
זה ממש מקצועי? אח”כ אפשר ממש כבר לטפל?
-
-
840חברה חדשה
בעייני זה מאוד מקצועי (ככה זה היה לפחות בשנתון שלי).
לגבי השאלה אם אפשר ממש לטפל–
תלוי.
תלוי אם הסטודנטית אכן מוצאת את עצמה מוכשרת מספיק ובשלה מבחינה אישיותית לטפל- במהלך הלימודים את בודקת את עצמך.
תלוי באיזה אופן- אם את חושבת לפתוח קליניקה מיד בסיום ההכשרה אז ממש לא. חשוב קודם כל לעבוד שנה בסטאז’ עם הדרכה צמודה (כמדומני שבמלכות מסייעים בזה גם היום). אח”כ עוברים לעבוד בעמותות ובמכונים עם הדרכה במקביל.
בהמשך אחרי שאת בשטח מספיק זמן וצוברת ניסיון ולמידה מעשית את יכולה להמשיך להתפתח בקצב ובאופנים שאת מתחברת אליהם.
אני עשיתי את הסטאז’ שלי במרכז לילד ולמשפחה של עיריית בני ברק ושם ב”ה נתנו לי המון ידע וכלים לצאת לשטח. היום אני עובדת במכון שערי הצלחה ובשנה האחרונה אני מקבלת גם מטופלים פרטיים בקליניקה עם הסדר של קופת חולים כללית.- עם רצון טוב, התמדה וענווה מצליחים להגשים את החלום אך דעי כי זו דרך לעשות והיא לא קלה.
בהצלחה רבה!!
-
020חברה חדשה
תודה רבה רבה!
עזרת לי מאד!
-
-
000חברה חדשה
הלימודים שם ממש מעניינים ומקצועעים
סיימתי שנה שעברה ואני עכשיו כבר עובדת במכון ובבית ספר
אני הייתי יותר ממליצה לעשות תואר שני אם יש לך אפשרות
בסוף זה אותה השקעה ואותו כסף וחבל סתם לבזבז זמן