טיפול יעוץ אימון והנחיה
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 12 שעות
מטפלות באומנויות, פסיכולוגיות, עו”סיות, מנחות, מדריכות, מרצות, מאמנות, יועצות, ברוכות הבאות! ... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
מטפלות באומנויות, פסיכולוגיות, עו”סיות, מנחות, מדריכות, מרצות, מאמנות, יועצות, ברוכות הבאות! בואו נדבר על הסטינג שלנו
האם יש כזה דבר להיות מטפלת ריגשית ללא תואר?
קדם ‹ Forums ‹ טיפול ואימון ‹ האם יש כזה דבר להיות מטפלת ריגשית ללא תואר?
-
האם יש כזה דבר להיות מטפלת ריגשית ללא תואר?
פורסם ע"י איליס’ קונדיטוריה קולינריה on 06/04/2025 ב10:55 amשלום וברכה,
אני מתעניינת ללמוד את תחום הטיפול , כרגע פחות מתאפשר לי ללמוד פסיכולוגיה בגלל הזמן שזה דורש ובצדק!
שמעתי שיש לימודי טיפול ריגשי ללא צורך בתואר כלשהו השאלה שלי היא כזאת – האם באמת קיים כזה דבר ללכת ללמוד טיפול ריגשי ללא תואר או כל תעודה אקדמאית אחרת ובסיום הקורס ממש לעבוד בקליניקה ולקבל מטופלים?
זה תופס היום במשרות טיפוליות או שיש בזה מינוס משמעותי ?דורשים תואר ממש?
אשמח שתחכימו אותי! ובכללי אשמח לשמוע על עוד אפשרויות ללמוד את התחום בזמן יחסית קצר יותר מאשר לימודי פסיכולוגיה
תודה רבה
בת-חן כהן הגיבה לפני 19 שעות, 42 דקות 4 חברות · 4 תגובות -
4 תגובות
-
757
696
0
פעילה בקהילה
וודאי שיש כזה דבר להיות מטפלת רגשית ללא תואר.
ישנם מטפלות רגשיות שמצליחות להגיע להסדר עם קופח רק עם לימודי תעודה (ללא תואר ) אם כי אינני יודעת מה רמת השכר.
מה עוד שלעבוד דרך סל אישי , משרד החינוך , בי”ח וגם לפעמם קופ”ח יש צורך בשני תארים
יש צורך לקחת הדרכה צמודה מאד (שאת משלמת עליה כך שצריך לשקלל את זה).
וכן אין אפשרות לאבחן הפרעות נפש אר לפסיכולוג קליני ולפסיאכטר יש אפשרות לאבחן זאת
מה שכן –
חשוב לי לציין כרגע התכנסה וועדה לדון איך ניתן לקצר את התואר בפסיכולוגיה את המסקנות שלה היא אמורה להגיש עוד 3 חודשים בערך.
אולי שווה לעקוב
-
199
256
0
פעילה בקהילה
אין שום בעיה לפתוח קליניקה ללא תואר
אך יש חלק גדול מהמטופלים שיעדיפו ללכת למישהי שיש לה תואר.
הרבה מהמטפלים הם שרלטנים אני נתקלתי בלא מעט כאלו שהרסו יותר ממה שעזרו.
זה דיני נפשות ולכן כדאי להיזהר בזה מאד!!
לגבי קופת חולים יקבלו אותך רק עם תואר או שתגיעי איתם להסדר כלשהו שאת מעבירה להם אנשים חדשים לקופ”ח שרוצים את הטיפול שלך ואז מכניסים אותך כמטפלת דרך הקופה כך זה עובד בכללית.
לגבי מוסדות אחרים רק עם תואר.
ומי שכתבה פה למעלה צריך לקחת גם משהו שמבין וגדול ממך בתחום כדי להתיעץ על כל מקרה וזה עולה כסף.
הרבה הצלחה!!
-
757
696
0
פעילה בקהילה
זה תלוי בקופח ובצורך שלהם
-
-
26
134
0