טיפול יעוץ אימון והנחיה
מטפלות באומנויות, פסיכולוגיות, עו”סיות, מנחות, מדריכות, מרצות, מאמנות, יועצות, ברוכות הבאות! ... פירוט נוסף
חינם בשל שעת החירום רק עד יום ג', כ''א סיון תשפ''ה
-
חינם בשל שעת החירום רק עד יום ג', כ''א סיון תשפ''ה
עצרי רגע, נשמי עמוק…
גם כשנדמה שהכול עלייך – דעי שאת לא לבד. ️ יש עין רואה, לב שומע ויד שמלווה אותך ברחמים אינסופיים.
לא תמיד רואים תוצאות מיד – אבל כל בחירה שלך להמשיך, גם מתוך קושי, היא זריעה של אמונה.
הזורעים בדמעה – ברינה יקצורו. כן, גם את.
תני מקום לסבלנות.
אמון הוא לא רק לדעת שהכול יסתדר – הוא לדעת שה’ איתך, גם כשעדיין לא הסתדר.
ואת? שליחה מדויקת בדור הזה, עם לב גדול וכלים של אור.
תזכרי: את לא אמורה לפתור את הכל. רק את שלך. וה’ כבר מוסיף את כל היתר.
מתנה לזמן קצר: דוגמית מהקורס שלי – בחינם!
יקרה,
בימים שבהם העולם סוער – הלב שלך יכול להיות המקום הכי יציב. אבל כדי להחזיק אחרים – את צריכה קודם כל כלים שמחזיקים אותך.
ולכן אני פותחת לך לזמן קצר בלבד את הדוגמית מהקורס שלי – בחינם!
כדי שתוכלי להכיר את הגישה, להתנסות, ולראות איך אפשר באמת לטפל – ולהישאר שלמה.
אני פותחת לזמן מוגבל את הדוגמית מהקורס שלי בחינם, עד יום שלישי הקרוב – כ״א בסיון תשפ״ה.
מה מחכה לך בדוגמית?
️ 2 פרקים מתוך הקורס המלא – מעשיים, חכמים ומרגשים ️ תובנות שתוכלי ליישם כבר בטיפול הקרוב
️ היכרות עם שיטה שמשלבת רגש, גמישות והחזקה מקצועית עמוקה
חשוב לדעת: בגלל סינון נטפרי, אי אפשר לפתוח את הדוגמית בלינק רגיל. אבל אל דאגה – אני פה בשבילך אישית
כל מה שצריך: השיבי לי מייל עם המילים: “פתחי לי את הדוגמית”. צרפי שם, טל’ ומייל. ואני אשלח לך גישה (בודקת מיילים כל כמה שעות, בל״נ).
בע”ה כבר בפרק א3 תגלי גישה חדשה שיכולה להפוך את הדינמיקה עם המטופלת – גם בלי ללמוד את כל השיטה עדיין.
זאת רק בשל שעת החירום ושוב רק עד יום ג, כ”א סיון. כך שאם תרצי תפני אלי חזרה, בפרטי או למייל/ לנייד 0527649473 כדי לקבל עוד פרטים.
מי שרגועה – מרגיעה.מי שמחזיקה את עצמה – יכולה להחזיק את האחרים.
מאחלת לך רוגע, כוחות והשראה לבחור נכון גם ברגעים המורכבים,ושתזכי להתבונן לאחור ולומר לעצמך: עשיתי את הבחירות הנכונות.
בהערכה רבה
אביגיל קולר
מדריכה לטיפול רגשי
עוד לא נכתבו תגובות לדיון זה.
Log in to reply.