שירה יקרה,אני לא נכנסת לגורם הקושי,תמיד כדאי לבדוק לפי מכלול הדברים מה הטיפול הנכון בשביל הילדה.
אני מטפלת בשיטת הנוירו פידבק הדינאמי -בגישה מיוחדת לילדים
ויתכן שזה יוכל לעזור לך…
אני משתפת אותך ב 2 דוגמאות של מקרים שהיו אצלי במכון ,עם אותה בעיה וגיל דומה(אני יכולה להביא לך טלפון לאימות)
1.היו אצלי ילדה אחת שלמרות שעבדו איתה הרבה על בעית תקשורת בגן שפתי,אך בבית לא פתחה את הפה ולא שיתפה בחויות ולא סיפרה בשולחן פרשת שבוע
אחרי כמה טיפול בנוירו פידבק ההורים ראו שינוי ממש משמעותי היא התחילה לשתף ולספר פרשת שבוע וחוייות מהגן…
יתכן והיה לה מחסום מסויים לבצע ולהשתמש במיומנויות מהגן השפתי ולפתוח את הפה והטיפול פרץ את הדרך לשינוי!!!
2.היה אצלי במכון ילד בן חמש מוכשר, “עילוי” כזה…הגננת הפנתה כי היה לו קושי חברתי ,החברים לא התענינו בו, למרות שהיה ילד חכם וחמוד ,לא ידענו מה הגורם ,חרדה חברתית ,תקשורת, מקובעות מחשבתית, בטחון עצמי
ההורים לא רצו ללכת לאבחונים הם רצו פתרון, ומאחר וכל הבעיות הנ”ל מקורם במוח-הם הגיעו לסידרת טיפולי נוירו פידבק דינאמי וכבר לאחר שישה מפגשים הגננת אומרת לאמא:”תקשיבי יש לנו ילד חדש בגן,הוא יוצא לחצר ושואל מי רוצה לשחק איתי היום?או פונה לגננת ואומר לה “הגננת לא אמרת לי בוקר טוב היום”
משהו נרגע ,השתפר במוח וראינו גם הרבה שיפורים בתחומים אחרים,
השיטה טובה מאד ,בין השאר,לבעיות תקשורת(מומלץ לשלול קודם בדיקת שמיעה)
הטיפול בטיחותי וחוייתי מאד גם לילדים קטנים (ואפילו בתינוקות-זה סייע לבעיות שינה משמעותיות )
אני מצרפת מכתב שהאמא שלחה לי .אם תרצי את מס הטלפון ,אני אשלח לך באישי
הרבה הצלחה בכל אשר תפני: יהודית יעקבזון 0533172622