טיפול יעוץ אימון והנחיה
מטפלות באומנויות, פסיכולוגיות, עו”סיות, מנחות, מדריכות, מרצות, מאמנות, יועצות, ברוכות הבאות! ... פירוט נוסף
יש שאלות שכדאי לשאול לפני שלב הבירורים המעמיקים:)
-
יש שאלות שכדאי לשאול לפני שלב הבירורים המעמיקים:)
חברות יקרות
לאחר כמה מקרים שהיו לאחרונה, החלטתי לשתף כאן וע”י כך אולי למנוע בזבוז זמן יקר שלי, של הפונות, ושל אחרות שחוות את אותו הדבר, גם אם בווריאציות שונות…
בעיסוקי (האחד), אני יועצת רגשית, מאמנת, או בקצרה: מטפלת בשיטת נתיב הא”ב.
וזאת, למרות גילי הצעיר…
(כמו שאמרתי למישהי ששאלה אם אני בת 25 – “אני כבר כמה וכמה שנים לא בת 25…”)
ב”ה זכיתי ללוות הרבה נשים, חלק גדול מהן מבוגר ממני וחלק אפילו בהרבה.
תודה להשם, עדיין לא נתקלתי באישה שהגיעה – והדבר הפריע לה.
האמת – שאני מרגישה הפוך: עם המבוגרות זה אפילו זורם עוד יותר, מעולם התחברתי לגיל המבוגר יותר!
להסתכלות, לניסיון החיים שרואה קצת מעבר לְ”הַרֶגַע” ו”עֲכְשיו”, ואולי סתם כך.
מאמינה שזה לא דבר חריג…
אבל לאחרונה קיבלתי כמה וכמה טלפונים מנשים, שקיבלו עלי המלצות ב”ה ופונות אלי בעקבות זאת,
הן מבקשות “כמה דקות”, ואם זה אפשרי – אז בשמחה, אנחנו מנהלות היכרות קטנה, אני בודקת מה הציפיות/המטרות שלה, למה פונה דווקא אלי וכו’, וכן – עונה לה על השאלות החשובות לה.
כמה מתסכל, שבסיום שיחה ארוכה (10 דקות זה ארוך מבחינתי. ארוך מספיק!) נזכרת הגברת לשאול לגילי.
יש לציין, שאני גם עוסקת בקריינות.. והקול שלי ממש, אבל ממש לא נשמע צעיר! אני לא חושבת שהשאלה הזו התגבשה אצל הפונה תוך כדי השיחה. בדר”כ אישה מציינת שזה חשוב לה, ברמה העקרונית ועוד לפני שפנתה.
אני חושבת, שעוד יותר מכך, גם בשידוכים: לא יפה לחמם הצעות, להגיע לשלב הפגישות או אף לאחריהן, ואז להוריד בגלל סיבה פשוטה שיכולה היתה להיבדק בקלות בראשית הדרך, עוד לפני הכול, כמו: השתייכות קהילתית, סגנון לבוש, מראה חיצוני (גובה, היקף) וכו’. ואני לא מתכוונת לאלה שמתרצים את ההורדה במשהו העיקר לא לומר את האמת. מדברת מתוך מקרים ששמעתי עליהם מכלי ראשון (המוריד)!
יש שאלות עקרוניות שניתנות לבירור מיד עם תחילת ההיכרות! לא חבל על הזמן? על האנרגיות?
ואני רוצה לציין לשבח, את זאת שכן, מיד מנתה את השאלות שהיא מעוניינת לבדוק איתי ולקבל עליהן תשובות, ו*הדגישה שהגיל משמעותי עבורה*. תודה!
שימו לב!
משהו כ”כ פעוט, ומאידך מונע עגמת נפש (שיחות כאלו לוקחות אנרגיות. בהחלט:) ובזבוז זמן יקר.
מקווה שהשיתוף יהיה לתועלת!
בשורות טובות!
מלכי
Log in to reply.