טיפול יעוץ אימון והנחיה
מטפלות באומנויות, פסיכולוגיות, עו”סיות, מנחות, מדריכות, מרצות, מאמנות, יועצות, ברוכות הבאות! ... פירוט נוסף
כוונו אותי, בבקשה
-
כוונו אותי, בבקשה
שלום לכולן,
אני מחפשת ואני לא ממש יודעת מה, אשמח לעזרתכן ולהכוונתכן המלומדת…בשביל לעזור לעצמי להתקדם מתקיעויות מסוימות ולהתמודד עם קושי גדול ומאד משמעותי – אני מחפשת מטפלת רגשית או מאמנת אישית / קאוצ’רית.
אני יודעת שזה לא אותו דבר בכלל, ואפרט מה ההתלבטות שלי.
אני די שכלתנית, קרה, וחסרת סבלנות לחפירות רגשיות. בעבר, גרפולוגית יעצה לי לגשת לאימון / קאוצ’ינג ולא לטיפול, כי הוא לא יתאים לי ולא אצליח להתמיד בו. ארגיש שהוא חונק לי ונגמרת לי הסבלנות אליו, עוד לפני שנתחיל לעבוד.
מצד שני, לאור כמה נסיונות שטחיים מהעבר שעזרו רק זמנית, (כי אין לי סבלנות לבחישות ארוכות, כאמור), אני כן חושבת שאני חייבת טיפול יסודי-יסודי ולא משהו מדי קצר, ממוקד ומטרתי לנקודה אחת, כי בעצם הכל יושב ערימות על ערימות.
במקרה שלי, אימון נשמע לי כמו טיפול בסימפטום ולא עקירה מהשורש. אולי אני לא צודקת בהגדרה הכללית, אבל השאלה היא אם באמת זהו הדבר שמתאים לסיטואציה שלי.
בנוסף, יש לי גם בעיית קשב וריכוז שמשפיעה הרבה על מעגל הבעיות.תכל’ס, הטיפול צריך להיות יסודי אבל לא מלא ועמוס בהבעות רגשניות, ולהביא בחשבון גם את ענין הקש”ר.
מה אומרות? כמה כובעים צריכה המטפלת שלי?
תוכלו לכוון אותי לתחום? אולי לתת המלצות על שמות ספציפיים?
תודה גדולה מראש!אפשר גם במייל:
mirilevinj שטורדל, גימייל וכו’
Log in to reply.