טיפול יעוץ אימון והנחיה
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 4 דקות
מטפלות באומנויות, פסיכולוגיות, עו”סיות, מנחות, מדריכות, מרצות, מאמנות, יועצות, ברוכות הבאות! ... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
מטפלות באומנויות, פסיכולוגיות, עו”סיות, מנחות, מדריכות, מרצות, מאמנות, יועצות, ברוכות הבאות! בואו נדבר על הסטינג שלנו
לימודי טיפול לבחורות
קדם ‹ Forums ‹ טיפול ואימון ‹ לימודי טיפול לבחורות
-
לימודי טיפול לבחורות
פורסם ע"י יהודית זק צילום ומולטימדיה on 26/03/2025 ב11:57 pmמקום טוב ללימודי טיפול רגשי לבחורות בגילאי: 20 ומעלה-בחורות שרוצות ללמוד רציני ובעתיד לעבוד בתחום
אם מישהי יודעת אשמח לשמוע
תודה רבהברכי שוטלנד הגיבה לפני 4 דקות 15 חברות · 20 תגובות -
20 תגובות
-
230
402
0
פעילה בקהילה
את מבררת בשבילך או בשביל מישהי אחרת?
על כל פנים אני לא הייתי נותנת לבת שלי ללכת ללמוד את זה כבחורה, וגם לא כנשואה טריה.
ויש לי בת שחולמת על זה, אבל היא יודעת שתצטרך כמה שנים לעבוד במשהו אחר לפני שתוכל להתחיל לימודים.
-
669
582
0
מנהלת קהילה
מצטרפת לדעתה של סירי, טיפול רגשי לומדים אחרי שצוברים ותק בחיים ובעולם
-
37
2
0
חברה חדשה
אמת ויציב,
לא מבינה מה יש לבחורה או אישה צעירה שהעולם הפנימי עוד מעורבל ומעורבב,
השקפת העולם לא יציבה ומבוססת, וההסתכלות עוד כל כך ראשונית
-
761
612
0
פעילה בקהילה
מי שרוצה לעזור ויש לה מידע, שתתן.
היא לא בקשה חוו”ד האם כדאי ללמוד בגיל כזה.
-
46
136
0
חברה חדשה
מסכימה מאד עם @shoshanavv , היא ביקשה מידע.
וחוץ מזה הייתי מוסיפה סימן שאלה, הסתייגות..
נכון שהיא כתבה לבחורות בנות 20 אבל הדעה שלכן מוחצת לכל הבחורות,
ואולי הבחורה כבר לא צעירה?
אולי דווקא היא חוותה הרבה מאד בחיים, והתמודדה בעצמה עם כאב הרבה יותר מנשואה שכבר לא טריה שהכל זרם לה לפי הספר…
אולי הגיע הזמן שהיא תגשים את החלום שלה בחיים? לעבוד במה שהיא באמת אוהבת??רק מניחה כאן
לפני שמגיבים תתנו את הדעת שאין שום סיבה בעולם להכליל!!
-
126
10
2
פעילה בקהילה
לשם הבהרה מחפשת בשלב זה לימודי טיפול רגשי לילדים
תודה רבה-
685
654
0
פעילה בקהילה
הייתי ממליצה ללכת ללמוד גינון טיפולי תרפיה בחיות
יש מגמה קידום נוער
אולי ניתוח התנהגות – תלוי בבת
ולראות אם זה הולך טוב
-
-
1320
2014
0
פעילה בקהילה
גם נערה שעברה הרבה בחיים,
לא מתאימה ללמוד טיפול רגשי
ואם כבר אז היא צריכה יותר מאחרים חיים בלי כל הבעיות של האחרים לפחות לשנים האלו של נישואים ובניה עצמית.
אלא אם כן היא ממש עברה שואה – ואין לה סיכוי לחזור לחיים תקינים…
גם אנשים בוגרים שכבר ראו בחיים ועברו הרבה , לא תמיד מעוניינים להכנס לתחום של טיפול רגשי – זה לחיות בתוך הלכלוך של החיים…
גם לילדים לא מתאים שתטפל בהם מישהי בת 20-25!
מה שבאמת מתאים לגיל הזה זה ריפוי בעיסוק / אומנות / תרפיה במוזיקה / בחיות וכו..
-
685
654
0
פעילה בקהילה
מעניין לקבוע קביעה כזאת חדה
בלי להכיר רקע של אדם או בכלל מי הוא
ובכלל בלי להיות מהתחום.
ניתן לומר
אני חושבת ש…
לדעתי…
למשל מהכירות מעמיקה בתחום אני חושבת שטיפולים רגשיים בגיל כזה לא מומלצים
(אבל זו דעתי האישית)
-
487
304
0
פעילה בקהילה
את היית שולחת ילד שלך למטפלת בת 20-25???
-
-
-
46
136
0
חברה חדשה
@hhhhh לא הייתי קוראת לבחורה בת 25 נערה.. קצת מכירה את גילאי הנערות מקרוב.. זה דבר ראשון,
ודבר שני, מצטרפת ל @taich שהייתי מוסיפה לדעתי.. וכו’ בלי קביעה מוחצת, במיוחד שאני מכירה בחורות שכבר עברו את גיל העשרים אבל מה לעשות שה’ החליט שהן עדיין יהיו בחורות, והן התחילו ללמוד לימודי טיפול בשנות ה20 המאוחרות והן מטפלות מעולות!!אני חושבת שמטפלת שעברה בעצמה קושי וכאב בחיים ולמדה על בשרה מהי ההתמודדות, במיוחד אם היא גם הייתה אמיצה והייתה בטיפול, זאת מטפלת הרבה יותר מקצועית בעיני.
זאת דעתי, יכולות לחלוק עלי.
-
1651
2826
0
מנהלת קהילה
רק במגזר שלנו כל מי שנגזר עליה להמתין לזיווגה – עדיין נותרת בחורה.
הלו, רווקה בת 25 אינה בחורה… בחורה זו מישהי שנמצאת בגיל הבחורות. יש שלב שעובר את זה, בלי קשר לנישואין
-
-
1320
2014
0
פעילה בקהילה
יש כאן 2 צדדים,
1. האם הנערה בוגרת מספיק לטפל שקשה להגיד שנערה ואישה צעירה מתאימה לטיפול במבוגרים, וגם למקרים רציניים אצל ילדים – לא הייתי שולחת לגיל כזה
2. האם הנפש שלה מספיק חזקה בשביל לעמוד בכל מה שנחשפים אליו בטיפול.
אז אני לא אכתוב נחרץ,
אבל מכירה משהו מעולה בתחום שעזר למלא בחורים, הביא אותם לתהליכים מדהימים
ואח”כ למד טיפול רגשי באחד המקומות הטובים – מקיף ומקצועי מאוד מאוד כדי לקבל עוד ידע וכלים
וגם היום הוא מטפל הרבה באלו שיש לו קשר קרוב איתם,
והוא לא מוכן לפתוח קליניקה ולעסוק בזה רשמית, ואחרי שמטפל מומחה ניסה ללחוץ עליו לפתוח קליניקה הוא טען כי הוא חושב שזה לחיות בתוך הלכלוך של החיים, והמטפל המומחה אמר לו שהוא ממש צודק.
אני חושבת שנערה ואישה צעירה – כדאי לה להשאיר בתחילת הדרך את העולם שלה יותר תמים וטהור ואפילו אם היא עברה והרבה עדיין יש דברים שלא נחשפה אליהם וחבל שתיחשף בשלב זה.
עד כאן דעתי.
-
1966
3366
0
פעילה בקהילה
יהודית זק ביררה איפה אפשר ללמוד ולא כדי לשמוע אם ללמוד.
-
126
10
2
פעילה בקהילה
תודה לכל המעירות והמעוררות.
הגברת יפה בלומנטל בעלת מכון פעימות מעבירה הכשרה לבחורות בנות 19 ומעלה במסגרת לימודי התמחות בוולף כל מיני שיטות בטיפול הרגשי כמובן לא דברים קליניים.
היא ודאי מנוסה מאד ויודעת מה אפשר ללמד ומה לא, וזאת הייתה שאלתי האם מישהי יודעת על מקומות הכשרה שכן מתאימים לבחורות?
ידיעה לכותבות שאינן בתחום: כל מטפלת רגשית! בשנים הראשונות לעבודתה עובדת בליווי ובצמוד למטפלת וותיקה עם מפגשים שבועיים על מנת לבחון את דרכי הטיפול לאור ניסיונה של המטפלת הוותיקה (בניגוד לגננת, ומורה צעירה שכולנו מוסרות להם את בנותינו בלי ליווי צמוד, וסומכים על…). -
1649
2014
0
פעילה בקהילה
אמנם זה לא ממש הנושא המקורי של הדיון, אבל אם כבר גלש למקום הזה –
אז קודם כל, תבחינו בין הלומדת עצמה, האם נכון וכדאי לה ללמוד, לבין המטופלים.
קצת התערבב פה הקטע הזה
ומסכימה מאוד עם @tammyepshtein
בחורה זה הרבה יותר ענין של גיל מאשר סטטוס רווקה / נשואה
לא דומה בחורה בת 19 לבחורה בת 22 אפילו, שכבר יצאה מהחממה של הסמינר והספיקה להתחכך במשך שנתיים בעולם שבחוץ.
כן חושבת שיש משהו בנישואין שמעמת אותנו עם עוד רובד משמעותי בחיים – בתקשורת קרובה ועוד כל מיני
אבל זה וודאי לא מדד יחיד לקבוע האם מישהו בשל / לא בשל לטפל
ו-לא לשכוח שלימודי טיפול מעמיקים זה תהליך ארוך. אם בחורה/אשה בת 25 מתחילה עכשיו את הדרך, במסלול תלת שנתי לצורך הענין, עד שהיא תתחיל ממש לטפל היא תגיע לגיל 28 שזה בעיני גיל לגמרי הגיוני לטפל, בטח בילדים.
היא יכולה להיות בעצמה אמא לילדים בגילאים לא קטנטנים, ובלי שמישהו בהכרח העביר אותה הכשרה מקיפה וסיזיפית, אז לטפל לא?
-
68
50
0
פעילה בקהילה
יהודית יקרה!!!
בודקים כל דבר לגופו…מטפלות ומאמנות יקרות!!
אני פונה אליכן בשאלה כנה אמיתית ונרגשת…
האם עברתם את החוויה הזו? האם אתם מדברות מנסיון אישי או לפי ראות עיניכם בשטח?
לפני שאתן עונות, מייעצות וקובעות ישר עובדות נחרצות שלא מתאים וכו’….
אנא מכן, בבקשה!! בדקנה את הנתונים החשובים שאמרתם לעומק!!!
החוות דעת שכתובות פה לא בהכרח מתאימות ונכונות לכל בחורה ובחורה…
כל אחת תקבל מענה אינדבדואלי בהתאם למיפוי צרכיה האישיים ולעולמה הפנימי.
אני מכירה אישית מלא בחורות שהעדיפו ללכת דווקא לקורסים ולא למטפלות רגשיות עצמאיות
הרי ידוע שמטפלת חייבת לעבור תהליך אישי וחווית התנסות בלימודים, כדי שתוכל לטפל באחרים
אז ברור שהם גם נמצאות שם, ומתקדמות בחיים שלהם ופותחות להם אפיק ומקום לשינויים טובים
וכך בנו את עצמם בצורה מדהימה ממש, הן זכו לאמונה וביטחון בד’ והתחתנו באושר דווקא בזכות הצעד הזה!!
אם היו מקשיבות לאותם דעות הנ”ל, ולא היו מנצלות את כישוריהן ואת פניותם, הם יכלו להיות במקום אחר ולא טוב…
באנה נפתח את הראש מחשבתית ולא נחסם לא”א את הדרך שלו – “בדרך שאדם רוצה ללכת, מוליכין אותו”
רק בפורים ראיתי כמה ושמעתי ששאלו אותן, איך יתכן שהם כ”כ שמחות ורעננות למרות מצבן האישי
ולמה? כי הם פרחו בדיוק מאותם קורסים בעולם האימון והטיפול שעשה להם כ”כ טוב כרפואה למכה!
ודווקא אותן אלו הגיעו למקומות מאוד גבוהים של התחדשות פריחה ועשייה ושגשוג בדרך שלהם בכל תחום!!
ההצלחה תלויה בכל אחת ואחת, באמונה העצמית של כל אחת ואחת וכו’….
ואותם בחורות ישמחו לקבל מענה מבעלות נסיון שממבינות אותן בחוויה המאתגרת שהם עוברות…
והנה ציטוט ובטח תופתעו לגלות ולשמוע תעצומות נפש שדווקא מגיעות מהמקומות הנ”ל:
“עולמנו רווי טלטלות ושינויים. המשאירים אחריהם מאות ואלפי אנשים ונשים הזקוקים ללב חם, ולאוזן קשבת שידעו לעזור להם להצליח להתרומם מעל המים. בדיוק לשם כך ברא הקב”ה בעולמו בעלי לב, שהתברכו בכישרונות הרלוונטיים, וקבלו את המתנה בדמות היכולת להקשיב, להכיל, להבין, לעזור ולהושיט יד לאותם אנשים הזקוקים לכך”. “כדי להצליח במלאכה חשובה זו, אנשים נדרשים מעבר ליכולות האישיות הקיימות אצל כל אחת, להוסיף ולרכוש לעצמם כלים מקצועיים, שיעניקו לכם את היכולת לבצע שינויים אלו בפועל, גם בחייכם האישיים וגם אצל הלקוחות שיפנו אליכם..” “זה מה שקורה לכולם בקורסים להתפתחות אישית וכלכלית’. במהלך הקורס תקבלו את הכלים המקצועיים לביצוע שינויים – באופן ברור ובצורה מסודרת כדי שתוכלו להטמיע אותם אצלכם באופן מיידי ולדעת להשתמש בהם בפועל כדי לעזור לאנשים לצאת ממצוקותיהם ולגלות עבורם קרן אור, להכיר בפניהם את שליחותם בעולם ולהוביל אותם להצליח להתפרנס בכוחות עצמם בתחום שבאמת יתאים להם. מעבר לרכישת כלים מקצועיים, תוך כדי הקורס הוא מחולל שינוי פנימי עמוק ומשמעותי לחיים שמחים ומאושרים, לרוגע לשלווה וביטחון. “הדבר המשמעותי והחשוב ביותר הוא – שבמהלך הקורס אותם אנשים עוברים בעצמם תהליכים בהם עוצרים לחשוב על הפרנסה שלכם, על תודעת השפע, על החיים שלכם, ועל הצמיחה וההתפתחות האישית שלכם, על פריצת חסמים, על גילוי הכוחות הטבועיים בעצמיכם, על מודעות עצמית, על בניית ערך עצמי, על תקשורת נכונה, על ניהול רגשות כך באופן טבעי תתחילו לעשות בעצמכם את הצעדים הנכונים שבסופו של דבר יגרמו לכך שתתפרנסו בעז”ה בכבוד מתוך סיפוק ותחושת שליחות, כך גם הלקוחות שלכם יוכלו לצעוד בעקבותיכם בדרך אל השינוי המיוחל”.
-
685
654
0
פעילה בקהילה
בד”כ מי שכותבת בכזאת נחרצות היא לא עוסקת בתחום הטיפול
זה סתם אמירה לדעתי
דבר נוסף לא הבנתי מי כתב את הציטוט הנ”ל
-
44
10
0