טיפול יעוץ אימון והנחיה
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 2 שעות
מטפלות באומנויות, פסיכולוגיות, עו”סיות, מנחות, מדריכות, מרצות, מאמנות, יועצות, ברוכות הבאות! ... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
מטפלות באומנויות, פסיכולוגיות, עו”סיות, מנחות, מדריכות, מרצות, מאמנות, יועצות, ברוכות הבאות! בואו נדבר על הסטינג שלנו
לימודי פסיכודרמה במלכות
קדם ‹ Forums ‹ טיפול ואימון ‹ לימודי פסיכודרמה במלכות
-
לימודי פסיכודרמה במלכות
פורסם ע"י אנונימי . טיפול on 03/08/2025 ב10:35 pmהיי, אני מחפשת מישהי שלמדה פסיכודרמה
דרך מלכות ועם התעודה של מלכות אכן מצאה עבודה שווה.
רוצה לדעת עד כמה התעודה שווה והלימודים יעלים
אשמח לתגובה
תודה!!
אסתר פת הגיבה לפני 1 יום, 20 שעות 11 חברות · 14 תגובות -
14 תגובות
-
שלום וברכה!
ביררתי בעבר על לימודי פסיכודרמה במלכות.
דיברתי עם כמה נשים שלמדו שם, הן אמרו לי שכל מקום דורש תעודה אקדמאית והתעודה של מלכות לא מתקבלת במוסדות.
אלא אם כן את מתכננת להיות עצמאית ולפתוח קליניקה משלך.למיטב הבנתי, הם מלמדים ברמה טובה, אבל בתחומי הטיפול לא הייתי מסתכנת, אני ממליצה על לימודים מקצועיים, זהו תחום רגיש מאד.
בהצלחה!
-
-
לפי כל הבירורים שערכתי, מוסדות דורשים תעודה אקדמאית, ולצערי תעודות של קורסים ומכונים חרדים לא מתקבלים כמעט בשום מקום.
לכן, הברירה היחידה היא ללמוד פסיכודרמה כתואר שני במוסד אקדמאי.
-
ומציינת, שההודעה שלי נכתבה לא כהמלצה או שכנוע ללכת לאקדמיה, אלא כעובדות בשטח.
-
-
-
אני למדתי במלכות יש לי כמה חברות שלמדו איתי ועובדות בקופות חולים
אני יכולה לומר שהלימודים ברמה ממש גבוההוגם יש אפשרות להמיר את התעודה לתעודה אקדמת כמעט בלי פרוצדורות
בהצלחה רבה
ממליצה בחום-
גם אני למדתי במלכות לפני כמה שנים טובות והייתי מרוצה
אם כי לדעתי החלק התאורטי לגמרי חסר
יש מטפלות טובות שיצאו משם
כולם למדו עוד.
אבל בכל מקרה זה תחום שתמיד צריך ללמוד בו עוד.
מה שכן, מבינה שמורות שם התחלפו וכדאי לברר.
לגבי המרה לתעודה אקדמית
לא מכירה בכלל כזו אפשרות
אשמח נועה אם תוכלי לפרט
גם כדי לתת מידע למי שרלוונטי לה
וגם בשביל מידע מדויק למי שרוצה לעשות את הצעד הזה.
-
-
רות נ מדייקת את דברייך-
המרה לתעודה אקדמית אין הכוונה תואר כמובן, אלא תעודה כביכול מלימודי המשך של
מוסד אקדמי מוכר. קביל באותה רמה לתעודה פנימית של מלכות. -
גם אני למדתי במלכות אשמח לדעת איזה שינוי/ שדרוג אפשר לעשות עם התעודה
-
אם ברשותך תעודת הוראה בכיר, תוכלי להשלים את התואר הראשון שלך בחינוך במסלול מקוצר ונוח של שנה עד שנה וחצי. זהו מסלול יעיל שמאפשר לך להתקדם במהירות ובקלות לעבר היעד הבא שלך.
לאחר השלמת התואר הראשון, תוכלי להמשיך ישירות ללימודי תואר שני בפסיכודרמה. הלימודים לתואר אורכים שנתיים, ולאחריהן ישנה שנת סטאז’ חובה כדי לקבל את ההסמכה המלאה כמטפלת.
בסך הכל, בהשקעה של שנים בודדות נוספות, את רוכשת תואר אקדמי רשמי ומקצוע מוכר ומוערך.
-
נכון מאוד
אבל התעודה ממלכות ממש לא עוזרת/ מקדמת בתהליך הזה
אני מבררת איך והאם ניתן לשדרג את התעודה שיש לי ממלכות?
-
-
אטי, מה שאת מתארת זו הדרך הרגילה לקבלת תואר שני בטיפול (באומנויות/בפסיכודרמה וכו’), ולא שידרוג של התעודה או המרה וכדו’. את בעצם מציעה אחרי מסלול הלימוד ב”מלכות”, לעשות שוב את כל הדרך מההתחלה, והפעם באקדמיה – תואר ראשון, ואח”כ תואר שני. כך שאין פה בשורה…
בנוסף, רציתי לדייק מה שאמרו פה לגבי העבודה בקופות חולים. אכן, אני מכירה בוגרות מסלולי תעודה שעובדות במכונים שונים שיש להם הסדרים עם קופות חולים. אין הכוונה שהן עובדות של קופת חולים, גם לבעלות תואר שני אקדמי לא כל כך פשוט להשתלב בעבודה בקופת חולים, יש להם דרישות נוספות חוץ מהתואר השני. הכוונה היא שהמכונים האלה מצליחים בדרכים משלהם להעסיק מטפלות ללא תואר, וזה יותר ריווחי להם ממטפלות בעלות תואר, כי התשלום שהם מציעים הוא בהתאם לתעודה. וגם בד”כ בעלות תואר מעדיפות לעבוד במרפאות צבוריות שהם תחת פיקוח, כי יש שם גם אפשרות להתפתחות מקצועית.
-
מי שפתחה את הנושא שאלה לגבי הלימודים עצמם לפני שהתחילה לימודים במלכות.
לא עניתי לגבי מי שכבר למדה. -
אני עובדת עם קופות חולים ללא תואר אקדמאי בכלל.
כללית, לאומית ומאוחדת. (בתהליך עם מכבי)
זה תלוי בביקוש -באזור המגורים.
-
Log in to reply.