טיפול יעוץ אימון והנחיה
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 3 שעות
מטפלות באומנויות, פסיכולוגיות, עו”סיות, מנחות, מדריכות, מרצות, מאמנות, יועצות, ברוכות הבאות! ... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
מטפלות באומנויות, פסיכולוגיות, עו”סיות, מנחות, מדריכות, מרצות, מאמנות, יועצות, ברוכות הבאות! בואו נדבר על הסטינג שלנו
לימוד טיפול לגברים
קדם ‹ Forums ‹ טיפול ואימון ‹ לימוד טיפול לגברים
-
לימוד טיפול לגברים
פורסם ע"י שולמית אורלנציק יעוץ אימון והנחיה on 21/12/2022 ב8:50 pmבעלי מתעניין בלימודי פסיכותרפיה, מה אתן ממליצות? כמובן שחשוב לו מקום מקצועי לצד זה שיהיה שמור ונפרד לחלוטין.
רחלי הגיבה לפני 2 שנים 8 חברות · 9 תגובות -
9 תגובות
-
080חברה חדשה
ככל הידוע לי קיוויתי של הרב שמחה צישינסקי הוא המקום היחיד שגם מקצועי מאד ומקיף יחד עם זה שהוא חרדי ושמור
-
משתמש לא ידוע
חברהחברה22/12/2022 ב1:03 pm000חברה חדשהמבחינה מקצועית אין אפשרות ללמוד פסיכותרפיה כמקצוע בפני עצמו. רק מטפלים מוסמכים מתקבלים למסלולי פסיכותרפיה,
אם חשוב לבעלך תואר מוכר אז יש מסלול לגברים של פסיכודרמה במכללת מבחר. בעלי למד שם והיה מאד מרוצה.
המקום חרדי והקבוצה היתה שמורה. אבל זה תלוי איך כל אחד מגדיר חרדי ושמור. מעבר לכך, לא ידוע לי על מקום נוסף. שאר המקומות לא מעניקים תעודה רשמית.
-
10260חברה חדשה
בבר אילן ובמכללת אשקלון יש לימודי עבודה סוציאלית לגברים בלבד.
-
000חברה חדשה
למיטב ידיעתי במכללת מבחר מעלים נושאים מורכבים מאד ונותנים להם לגיטימציה ללא בושה
שמעתי מכלי ראשון…
-
משתמש לא ידוע
חברהחברה24/12/2022 ב6:52 pm000חברה חדשהטיפול באופן כללי זה לגעת בעניינים מאד מאד מורכבים.
אני לא יודעת למה את מתכוונת, בכל אופן גם אני מכירה דברים מכלי ראשון,
לא חושבת שהיו דברים מאד שונים ממקומות אחרים.
היתה בסך הכל קבוצה אחת של גברים שסיימה שנה שעברה, ובעלי השתתף בה.
לא שמעתי על דברים חריגים.
-
30860חברה חדשה
תודה לכל מי שהגיבה, יש מישהי שיודעת איך זה “ינר”-האם כדאי ללמוד שם,לא יעוץ זוגי אלא טיפול בנוער ובגברים בלבד.
-
000חברה חדשה
אני יודעת משהו שלמד בינר ירושלים לימודי טיפול בנוער בסיכון והנחית הורים
מאד נהנה והצליח שם מורים מעולים כגון: ד”ר אריה אשדת ממש מוצלח
בהצלחה רבה
-
020חברה חדשה
שלום וברכה לא יודעת אם זה המקום הנכון
בעלי מתעניין בלימודי CBT משהי מכירה מקום חרדי?
והאם זה נכון שחייב תואר ראשון בשביל זה?
אשמח לתשובה תודה רבה
-
14180חברה חדשה
לימודי “טיפול בנוער וסיכון” וכן “הנחיית הורים”, אינם מכשירים לטיפול.
לגבי הכשרה של CBT באישור איט”ה, בדיוק היום ראיתי שהחמירו את תנאי קבלה ללימודים אלו, ויתכן שיש צורך בתואר מסוים.
Log in to reply.