טיפול יעוץ אימון והנחיה
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני שעה אחת
מטפלות באומנויות, פסיכולוגיות, עו”סיות, מנחות, מדריכות, מרצות, מאמנות, יועצות, ברוכות הבאות! ... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
מטפלות באומנויות, פסיכולוגיות, עו”סיות, מנחות, מדריכות, מרצות, מאמנות, יועצות, ברוכות הבאות! בואו נדבר על הסטינג שלנו
מבקשת המלצה על מטפלת רגשית מנוסה בבית שמש
קדם ‹ Forums ‹ טיפול ואימון ‹ מבקשת המלצה על מטפלת רגשית מנוסה בבית שמש
-
מבקשת המלצה על מטפלת רגשית מנוסה בבית שמש
פורסם ע"י אסנת פוקס יעוץ אימון והנחיה on 06/11/2024 ב10:24 amאני מחפשת מטפלת רגשית עם גישה אמפתית ונעימה, עם ניסיון בתחום של כפייתיות וחרדה. חשוב לי למצוא מישהי מקצועית ,עם המלצות חמות שניתן לסמוך עליה מבית שמש או האזור.
אם יש לכן המלצה על מטפלת שעזרה לכן או למישהי שאתן מכירות, אשמח מאוד שתשתפו פרטים כאן או בפרטי.
תודה רבה מראש על העזרה!
סירי גולדמן הגיבה לפני 1 חודש 7 חברות · 8 תגובות -
8 תגובות
-
חברה חדשה
יש שני מטפלות טובות מאוד וותיקות.
דסי גולינסקי 0527180083
אביגיל צבי- מושב זכריה 0546336375
-
2חברה חדשה
רבקי אינדורסקי בבית שמש, מטפלת מקצועית, אמפתית ומנוסה- 0533140333
אני מקבלת בירושלים עם ניסיון בתחום כפייתיות וחרדה- 0504113080 -
434חברה חדשה
רבקי כהן קובלסקי מטפלת רגשית מאד מקצועית ומנוסה
0527167052
-
חברה חדשה
חן כהן!!!!!!! מומחית בסדר גודל, מתאימה למתבגרות יש לה קליניקה באזור
0548442946 -
-
2638חברה חדשה
שלום אסנת,
למה את מחפשת התמחות בתחום הכפייתיות והחרדות?
זה תחום ההתמחות שלי (חוץ מנושא מערכות יחסים) אז יתכן שאוכל לעזור.
את מכירה קצת את שיטות הטיפול המקובלות בכפייתיות? רובן מתבססות על טיפול קוגנטיבי התנהגותי. היתרון שלו הוא המיקוד, והחסרון הוא העדר ההתייחסות למקום הרגשי, שהוא הבסיס הראשוני לחיווט המוחי האובססיבי. מצד שני מעטות השיטות שעובדות עם המקום הרגשי בצורה ממוקדת מאד שקריטית לשחרור מאוסידי. זו הסיבה שאני עובדת עם מודל משולב שנועד לשחרר את האובססיה משלושת הערוצים – הרגשי, הקוגנטיבי וההתנהגותי.
מכיון שהוא מתבסס על הבנה מעמיקה מאד של התהליך האובססיבי הוא משחרר מהאובססיה בצורה ‘אורגנית’, אם אפשר לקרוא לזה ככה, ויש לזה גם רווח נוסף, שזה מביא לצמיחה בתחומים לא תמיד צפויים, אבל מאד משמעותיים, בגלל שהדפוס האובססיבי נוצר מכאב, שרק ‘בזכות’ האובססיה אנחנו מגיעים אליו לשחרר אותו, וזה שווה:)
אני לא מקבלת בבית שמש אלא במודיעין עילית, אבל ממה ששמעתי מנשים שהגיעו משם יש תחבורה סדירה ודי נוחה.
אבל לפני שנדבר על מיקום – קודם כל השאלה אם אני המענה למה שאת מחפשת, ראיתי שחלק ענו לך על עבודה עם מתבגרות, אני עובדת בעיקר עם נשים כך שאם מדובר על מתבגרת או ילדה אני אצטרך לשמוע עוד כמה דברים כדי לדעת אם יהיה נכון שהיא תגיע אלי,
כמו כן – אני עובדת עם אובססיות וחרדות מורכבות, ופחות עם חרדות ‘פשוטות’ (כמו פחד ממעלית וכד’) כך שתבדקי אם זה מתאים למה שאת מחפשת.
אם תרצי לברר דברים נוספים, בשמחה.
בהצלחה!
-
2638חברה חדשה
הופס, חשבתי שזה באישי:)
מישהי יכולה לכתוב לי איך אני כותבת בפניה פרטית? שאדע להבא…
תודה!
-
-
-
152חברה חדשה
חני גרליץ – 0527126957
ברכי בלוי – 0583211218
מינדי קלוגמן – 0527113123מטפלות מעולות ומדהימות
Log in to reply.