מחפשת פסיכיאטרית

קדם Forums טיפול ואימון מחפשת פסיכיאטרית

• מחפשת פסיכיאטרית

פורסם ע"י א טב-אל  כללי on 26/01/2025 ב6:25 pm

שלום נשים יקרות.

בסייעת דשמיא כתבתי ספר קריאה העוסק בהפרעה דיסוציאטיבית.

מבקשת חוות דעת של פסיכיאטרית מומחית שתעבור על כל שלבי ההפרעה, כדי לא להעלות באופן מרושל סיפור שנוגע בהתמודדויות נפש.

האש יש כאן בקבוצה פסיכיאטרית שמעוניינת לקרוא ולחוות דעת? אשמח שתפני אלי כאן או בפרטי.

6721279🌻gmail.com

א טב-אל הגיבה לפני 2 חודשים 5 חברות · 6 תגובות
  • 6 תגובות
  • מרים סולובייציק

יעוץ אימון והנחיה
    חברה
    26/01/2025 ב8:45 pm
    1986
    3398
    0
    פעילה בקהילה

הפסיכיאטרים מאוד עסוקים, יש להם תורים לעוד חצי שנה-שנה, איך יהיה להם זמן לקרוא את הספר שלך?

אולי עדיף לפנות לסטודנטים לרפואה שלומדים כרגע פסיכיאטריה (סטודנטים לרפואה לומדים הכל, כל פעם שמים דגש על משהו אחר), והם יוכלו לתת לך מידע, ככה לעניות דעתי.

• א טב-אל

כללי
      חברה
      27/01/2025 ב12:37 pm
      546
      234
      0
      פעילה בקהילה

תודה לך מרים.

תשובה שוות ערך לזהב!

• מיכל ריפס

יעוץ אימון והנחיה
    חברה
    29/01/2025 ב7:32 am
    44
    16
    0
    סטטוס תעסוקתי:
    חברה חדשה

דווקא לא מסכימה,

לא כל הפסיכיאטרים,

בכל אופן אם את לא מתעקשת על פסיכיאטרית ומוכנה גם פסיכיאטר יש אחד בשם ד”ר אבולעפיה, הוא ממש מוכר

וכתב בעצמו כמה ספרים,

יש מצב שאם תרצי הוא יסכים,

כמובן תמורת תשלום,

תרצי את המספר שלו?

• דינה ו

טיפול
    חברה
    29/01/2025 ב9:14 am
    104
    74
    0
    סטטוס תעסוקתי:
    פעילה בקהילה

או אפילו כאילו שסיימו רפואה והם מתמחים כבר בפסיכיאטריה.

למרות שלא נראה לי שיש לנו כאן בפורום.

אם תרצי סטודנט כזה, אני יכולה לחפש לך…

• תמי אפשטיין

כללי
    חברה
    29/01/2025 ב9:48 am
    1689
    2896
    0
    מנהלת קהילה

את יכולה ליצור קשר עם סטודנט/ית. להתחיל בקטעים מורכבים יותר, שיש לך ספקות לגביהם, ולראות איך הוא עם זה.

אני יצרתי קשר עם אנשי מקצוע (אחת מהתחום הפסיכולוגי, והשניה אמנית) שהייתי צריכה כדי לבסס את הדמויות שלי באופן אותנטי.

שוחחתי איתן הרבה לפני שהפרק הראשון נכתב, כדי לקבל רקע (אחרי שעות של מידע, קריאה, ושיחות עם סובבים של מתמודדים עם התסמונת). הגעתי לחדר העבודה של האמנית, כדי להכיר את הכלים מקרוב, ולראות איך הם עובדים.

ועד היום (קרוב לפרק 70) כל שאלה שיש לי – אני שולחת להן את הטקסט במייל, שיקראו וידייקו/ יאשרו.

באופן הזה אני לא זורקת להן למסה גדולה של טקסט, אלא חלקים חלקים, שניתנים לעיכול ואפשריים לתגובה קצרה וממוקדת.

בתכנון לקראת הוצאת הספר: לשאול אותן אם הן מעדיפו לקבל את הטקסט כולו ולעבור עליו, או רק את הקטעים הרלוונטיים לתחומן. זה אולי ידרוש ממני עבודה, אבל מהן ידרוש הרבה פחות.

הרבה אנשים שמחים לעזור ולחלוק את הידע, אם זה לא גובה מהם מחיר גבוה מדי. יכולה לומר שקיבלתי פידבקים דווקא מאנשי המקצוע, שביקשו שאכתוב על התופעה וינגישו אותה לציבור. רתמתי אותם לעניין, כך שהם מונעי שליחות ושמחים לסייע

• א טב-אל

כללי
    חברה
    30/01/2025 ב4:58 pm
    546
    234
    0
    פעילה בקהילה

תודה חברות!

עדכונים: פסיכותרפיסטית מקסימה פנתה אלי למייל (עדיין לא שאלתי אותה אם אפשר לחשוף את שמה). היא התמחתה בכל נושאי הדיסוציאציה. שלחנו לה קובץ של 37 עמודים מהסיפור עם החלקים העוסקים בהפרעה.

היא תתן עליו חוו”ד ואם תהיינה שאלות תפנה אותן לפסיכיאטרית.

המידע שנתתן לי כאן חשוב מאוד, ואני קוראת אותו שוב ושוב. אצטרך אותו גם בהמשך.
    תודה רבה לכולן!

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן