טיפול יעוץ אימון והנחיה
מטפלות באומנויות, פסיכולוגיות, עו"סיות, מנחות, מדריכות, מרצות, מאמנות, יועצות, ברוכות הבאות! ... פירוט נוסף
מטפלות-הזהרו בדבריכם!
-
מטפלות-הזהרו בדבריכם!
חיבת לשתף-סיפור שקרה מזמן
ישבנו על הספסל בגינה לשיח שכנות נחמד
אני, את-יועצת נישואין ידועה וגם שכנה שלי ושכנה נוספת -לא הכרנו יותר מידי את תמיד היית נראית לי עסוקה וחשובה מידי אבל הזדמנו יחד לספסל בגינה -השיחה נסובה על עניני שידוכים השכנה הנוספת שאלה לדעתך לגבי שידוכים עבור בחור מתמודד נפש-ואז את אמרת שאחד מבני הזוג מתמודד נפש בסוף זה לא מחזיק מעמד! וליוית את המשפט בהסברים ובהדגמה שיצא לך ללות כמה נשים שנשואות למתומדדי נפש ובסוף זה הסתיים בגירושין-כולנו הנהנו בהסכמה הרי לא באמת נפקפק בדעתך -את המבינה בתחום -ושעון החול שלי התחיל לתקתק את לא מכירה אותי אנחנו סתם שכנות מהסוג של שלום שלום ברחוב ואין לך שום דרך לדעת שבעלי מתמודד נפש. ובעצם את המבינה אמרת שבסוף זה יגמר בגט. וכל פעם שמגיעה תקופה קשה ויש הרבה כאלה אני אומרת לעצמי למה להלחם למה להמשיך יחד הרי בסוף זה יגמר בגט אפילו היועצת הידועה אמרה את זה.
הסיפור הזה קרה ממש מזמן עברתי כבר דירה ולא נפגשנו יותר אבל המשפט שלך ממשיך ללות אותי עד היום,
ולמה אני כותבת את זה דבר ראשון תזהרו בדבריכם! במיוחד שדעתכם נחשבת יותר כנשות מקצוע,
דבר שני אני ישמח לשמוע עידוד-חגים הם תקופה קשה במיוחד בבית כמו שלי -נכון שזה לא חייב להגמר בגט?יש מצב לחיות גם עם אחד מבני הזוג מתמודד ואני מתכונת לחיות ולא רק לגור באותו בית למען הילדים? תעודדו אותי ותנו קונטרה לאותו משפט עצוב
Log in to reply.