טיפול יעוץ אימון והנחיה
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני שעה אחת
מטפלות באומנויות, פסיכולוגיות, עו”סיות, מנחות, מדריכות, מרצות, מאמנות, יועצות, ברוכות הבאות! ... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
מטפלות באומנויות, פסיכולוגיות, עו”סיות, מנחות, מדריכות, מרצות, מאמנות, יועצות, ברוכות הבאות! בואו נדבר על הסטינג שלנו
מי מוכנה לעזור לי?
קדם ‹ Forums ‹ טיפול ואימון ‹ מי מוכנה לעזור לי?
-
מי מוכנה לעזור לי?
פורסם ע"י מירי הוראה רכזות וחינוך on 19/06/2024 ב1:54 amאני רוצה מאד מאד לכתוב סיפור
אבל המח שלי ריק מרעיונות על מה לכתוב😧
יש משהי שמוכנה לתת לי רעיון לסיפור קצר
ואני אכתוב אותו?🤔
מירי הגיבה לפני 6 חודשים, 3 שבועות 6 חברות · 6 תגובות -
6 תגובות
-
020חברה חדשה
כמה רעיונות
על רגע הגאולה ומה שיקרה לאחר מכן – יתן המון כח לעבוד את “צירי הגאולה”
על כח הויתור (שכנים, משפחה ועוד)
על כח השתיקה
בהצלחה
-
10260חברה חדשה
רעיון נוסף: ילד/ה המתמודד/ת עם לקות חברתית, האתגרים שלהם, ההתמודדות שלהם
ושל הסביבה. -
451240חברה חדשה
*בחירה בטוב בהתמודדות מסויימת (והכי אני אוהבת בחירה בין טוב, לטוב מאוד, כאילו משו שהוא לא ממש אסור)
*משפחה עם ילד מיוחד, על ההרגשה של האמא/ האחים מול החברה והסביבה, והמשפחה הקרובה והמורחבת, תגובות, וגם מול עצמם, דימוי עצמי וכו’, תהליך שהם עוברים עד להשלמה וקבלה. (הכי אני אוהבת שמביאים גם את הרגשות והמחשבות של הילד המיוחד, זה כל כך נוגע ללב, כמו בספר ‘פלצבו’ אם את מכירה) ואפשר לבחור בין ילד עם נכות פיזית, שאז הוא חושב ומרגיש כמו כולם, או ילד עם לקות קוגנטיבית, התנהגותית, אוטיזם, שאז אולי הרגשות והמחשבות שונים.
*כלה שנכנסת למשפחה עם מנטאליות שונה
תסתכלי מסביבך, לכל אדם יש סיפור, ואת יכולה לקחת את זה לכל מיני כיוונים.
בהצלחה!
-
50960פעילה בקהילה
לעניות דעתי סיפור הכי טוב יהיה במשהו שאת בעצמך התמודדת איתו – כמובן בשינוי גיל פרטים וכו’. ותכלס’ כולנו מתמודדים… גם עמ”י בכללית וגם בפרטית – כל אחד ושלו…
מקווה שהועלתי.
בהצלחה רבה!
-
74315400פעילה בקהילה
על ילדים באימוץ
על כל מיני דמויות צבעוניות שמסתובבות בגאולה והסביבה (זיכרון משה, בוכרים, כרם אברהם – הר צבי, בשטיבלך.)
-
3066720פעילה בקהילה
ואו, ממש תודה על כל תגובה!
רעיונות טובים מאד…
אנסה לראות במה לבחור🙂
Log in to reply.