טיפול יעוץ אימון והנחיה
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 10 דקות
מטפלות באומנויות, פסיכולוגיות, עו"סיות, מנחות, מדריכות, מרצות, מאמנות, יועצות, ברוכות הבאות! ... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
מטפלות באומנויות, פסיכולוגיות, עו"סיות, מנחות, מדריכות, מרצות, מאמנות, יועצות, ברוכות הבאות! בואו נדבר על הסטינג שלנו
מכתב במקום דיבור
קדם ‹ Forums ‹ טיפול ואימון ‹ מכתב במקום דיבור
מכתב במקום דיבור
פורסם ע"י y b כללי on 24/01/2026 ב11:11 pmרציתי לשאול האם זה מקובל להביא לטיפול תוכן כתוב
משהו שכתבתי כי קשה לי לדבר על זה?
זה דבר מקובל המטפלת תבין?ברכי הגיבה לפני 11 שעות, 21 דקות 6 חברות · 5 תגובות- 5 תגובות
חברה חדשה את המטופלת?
למטופלת יש פריוולגיה להביע את עצמה בכל דרך שתבחר (כמובן לא בדרך פוגענית)
רוב המטפלות ממש יעריכו את השיתוף, ומי שלא- תסבירי לה את הקושי.
אין סיבה שלא יתקבל בטוב
פעילה בקהילה אני בטיפול יותר משנה ואני משתמשת בזה המוןן
לפעמים אני גם כותבת לה פנים מול פנים ולפעמים אני מביאה איתי מראש.
מאד עוזר לי להעלות תכנים שקשה לי לדבר עליהם.
ממליצה לך ממש!
ואם את חוששת,
את יכולה לשאול אותה אם זה מקובל מבחינתה לפני שאת מוציאה
לא חושבת שהיא תתנגד.. דווקא נראה לי להפך.
שווה לך לנסות.
תצליחי מלא!
פעילה בקהילה מקובל לגמרי.
תרגישי נח:)
כאמור יכולה לתאם עם המטפלת מראש, אבל מאמינה שרוב המטפלות יקבלו בהבנה ובברכה, אם זה ערוץ שטוב לך איתו ואת מרגישה בנח.
מה שכן-ייתכן מאוד שהמטפלת תשאל אותך אם אפשר להקריא בקול:)
או תברר איתך מה קשה בלהגיד את הדברים מולה… 🙂
ואז תצטרכי ל-ד-ב-ר על זה.
חופרות, המטפלות האלו לפעמים 😉
חברה חדשה למה לא?
דווקא המטפלת שהלכתי אליה היא הציעה לי את רעיון הזה
אמרה לי שקודם עצם הכתיבה משחרר משהו וזה חוסך לי לדבר על מה שקשה לי
אח"כ אפשר לדבר על זה במפגש הבא
זו דרך מאד מקובלת ואם את נורא מתביישת את יכולה לשאול אותה בעקיפין מה היא היתה אומרת על לכתוב, ספרי את זה בגוף שלישי…
פעילה בקהילה למה לא?
מטופלת הביאה לי מכתב, כי כבר במפגש השני בינינו היא הבינה שהיא מתקשה להסביר את עומק הקושי שלה בע"פ, היא כתבה מכתב נוגע מאד ללב, וזה באמת הוביל אותי לחשיבה קצת שונה ממה שחשבתי בתחילה.
ב"ה עם סיום הטיפול היא המשיכה לדרכה, לאחר שהתעצמה והתפתחה בכל המטרות שהציבה ובקשה להיעזר בהן בטיפול.
בעיני זה היה סוג של הצלחה, במיוחד, כשאחרי הטיפול היא אמרה שהיא לא זקוקה לכתוב כדי לומר מה שיש לה לומר אבל למרות זאת היא רוצה שיהיה לי משהו כתוב גם אחרי הטיפול. היא אפילו לא רצתה לקבל חזרה את המכתב הראשון, אמרה שהוא ב"ה כבר לא רלוונטי…
Log in to reply.