טיפול יעוץ אימון והנחיה
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני שעה אחת
מטפלות באומנויות, פסיכולוגיות, עו”סיות, מנחות, מדריכות, מרצות, מאמנות, יועצות, ברוכות הבאות! ... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
מטפלות באומנויות, פסיכולוגיות, עו”סיות, מנחות, מדריכות, מרצות, מאמנות, יועצות, ברוכות הבאות! בואו נדבר על הסטינג שלנו
עזרה
קדם ‹ Forums ‹ טיפול ואימון ‹ עזרה
-
פורסם ע"י רחלי יעוץ אימון והנחיה on 16/08/2021 ב10:54 am
היי,
הייתי שמחה לעזרה, או לייעוץ,
אני בעז”ה מתכננת לפתוח מן חוג/מפגש פעם בשבוע לילדות שיש בבית הורה חולה או בן משפחה
ובחוג נעביר מן משהו נחמד שיהיה בו גם הרגשה כייפית ומחברת וגם ידע מקצועי מעולם המשחק
וכ’ו משהו שיתן תחושה של בית ושל שייכות ומקום שאפשר לדבר בו ולהפתח
וכמובן שזה יהיה בהתנדבותמישהי/ו יודע/ת איך אפשר לקדם את זה?
ז”א גם לפנות להורים /למשפחה אם הם מעונינים לשלוח את הבת וכ’ואשמח מאוד יש מישהו שיכול לעזור או לייעץ
כאן או באישירחלי הגיבה לפני 3 שנים, 4 חודשים 5 חברות · 7 תגובות -
7 תגובות
-
חברה חדשה
דרך עזר מציון
או ארגון חסד קהילתי במקום בו את גרה.
-
-
חברה חדשה
לא בתור לקבל מהם מידע, אלא בתור לבצע את הרעיון דרכם.
הם יביאו / יודיעו לציבור המתאים מהמאגרים שלהם.
-
חברה חדשה
כן דיברתי איתם, וכרגע זה לא מתאים להם
תודה בכל זאת!
-
-
-
-
חברה חדשה
את יכולה לפרסם במקומון או לנסות לקבל עזרה בפרסום דרך העירייה
-
162חברה חדשה
אם את רוצה להיחשף לקהל, כדאי להתחיל ללא עלות או לגשת לארגונים מתאימים, עם הצעה ראשונית של היכרות וכד’. כי בנושאים הללו הם מעסיקים מתנדבות, או עובדות מטעמם.
אם יש לך ידע מקצועי מוכח – את יכולה לגשת אליהם באופן רשמי – ולהציע את עצמך כ”מטפלת רגשית עבור ילדים שעוברים קושי, טראומה וכו'”, ולשאול האם הם מעונינים בפלטפורמה שכזו (מאחר ויש להם קבוצות כאלו מתנדבות את יכולה אולי להציע אפילו לתת הדרכה למפעילות שלהם, או להציע מפגש של פעם בחודש בתור התחלה)
הכי טוב, אם את מכירה אנשי מפתח או עובדים מהארגון – שיכולים להמליץ עליך – ודרכם להציע את ההצעה.
בהצלחה רבה!
-
2חברה חדשה
אני קוראת ונפעמת… אשרייך!!
רעיון מדהים!!
אשמח לנסות לעזור
0545937705
פנינה
Log in to reply.