טיפול יעוץ אימון והנחיה
מטפלות באומנויות, פסיכולוגיות, עו”סיות, מנחות, מדריכות, מרצות, מאמנות, יועצות, ברוכות הבאות! ... פירוט נוסף
עזרו לי לפתוח קבוצה לנשים בלבד – גישת האניאגרם – 9 טיפוסי אישיות
-
עזרו לי לפתוח קבוצה לנשים בלבד – גישת האניאגרם – 9 טיפוסי אישיות
זה היה לפני שנתיים. הייתי בביקור סתמי בחנות ספרים יפה נוף.
על המדף במחלקה האהובה עלי, תורת הנפש, היה מונח הספר “מודעות” של מרים אדהאן.
לקחתי את זה הביתה, וציינתי את היום הזה כיום משמעותי בחיי.
לא הכרתי את האניאגרם, ואני מודה לה’ על כל יום מאז ההיכרות!
לקח לי זמן להבין שזה לא רק מודל נחמד למודעות עצמית, כידוע, אין שמחה כהתרת הספקות, אלא כלי טיפולי אדיר שלא היה כמותו. האניאגרם עוזר לכל סוגי הבעיות שיש.
לכל טיפוס “שפה” משלו. כשאנחנו לומדים להכיר את כל 9 הטיפוסים אנו בעצם לומדים תשע שפות שונות ואת הדרך היעילה לתקשר עם כל טיפוס. כשאנחנו מסוגלים לראות את העולם מנקודת מבטו של האחר, אנחנו יכולים להבין איך העולם מופיע לו, מה מניע אותו, מדוע הוא מתנהג כפי שהוא מתנהג ומה “מקפיץ לו את הכפתורים”. אנחנו נעלבים פחות, כועסים פחות ומסוגלים לפתור נקודות משבר בצורה יעילה יותר.
למדתי כמה שיטות טיפול בשנים האחרונות, ואני מרגישה שזה שם את כולם בכיס הקטן.
אני חולמת ללמוד את זה כמו שצריך! היחידה שמלמדת את זה בארץ, זאת אסנת ידגר, 30 שנה בתחום הספציפי הזה, <font color=”#333333″>חוקרת ומנחת אניאגרם בארץ ובעולם. (מרים אדהאן בעצמה לא מכשירה מטפלות.)</font>
המוקש הוא, שללמוד עם גברים זה קו אדום בשבילי, זה אפילו לא אופציה!
אסנת משריינת לנו קבוצה לנשים בלבד, פעם ראשונה. הקבוצה מתחילה בעז”ה בי”ז אדר ב’, יום אחרי פורים, בזום, בשעות הערב. אשמח מאוד לשמוע רעיונות יצירתיים איך להעביר את המידע אודות הקורס הלאה. כל כך לא מוכר אצלינו האניאגרם, (חבל) ולארגן קבוצה זה בהחלט מאתגר.
Log in to reply.