עקבות פחד מהמלחמה

קדם Forums טיפול ואימון עקבות פחד מהמלחמה

• dinaalter123

יעוץ אימון והנחיה
    חברה
    29/07/2025 ב7:24 am

הבן שלי תחילת המלחמה לא הסכים להיות שניה בחדר לבד …….וב”ה אחרי כמה פעמים שישבתי איתה השתחרר לגמרי עד שהיום יוכל להיות גם לבד בבית (הוא בן 8) יתן לך כמה טיפים בשמחה רבה *להזדהות איתה ולהבין את הפחד מי מה את מפחדת מה עוד מפחיד אותך מה הפחד הכי גדול שלך להסביר לה שזה נורמלי לפחד ולכולם יש פחד וכשהפחד מפריע לנו כמו פא אז חושבים ביחד על פתרון מה יוכל לעזור ….. לילד מאוד עוזר לעשות את זה בדמיון מודרך כמולדוג אפשר להוציא את הפחד בציור ואז אומרים לה לחתוך את הדף לחתיכות ולומר איתה ביחד שאנחנו מוציאם את הפחד או על לוח מחיר מוחקים את הפחד וכו אני נזכרת עכשיו גם שהבן שלי פיחד שיבוא מחבל לבית אמרתי לו באו ניקח את הרובה של פורים ונכנסו לכל חדר בבית ובדמיון הוא ירה על המחבל וממש עזר ……בהצלחה

• אסתי קליין קליין

טיפול
    חברה
    29/07/2025 ב6:13 pm

אני ממליצה לך להשתמש בשמן אתרי שעובד רגשית על הפחד.

יש לי בס”ד נסיון רחב מאד עם שמנים אתריים ככלי טיפולי גוף, נפש.

• momchazaka

כללי
    חברה
    30/07/2025 ב6:33 pm

כמפונה לאחר פגיעת טיל קרוב לבית שלי שנפגע מההידף, הכנתי ערכת התמודדות לעיבוד טראומות שמעודד שיח ועוזר לצאת מהמקום של החרדה,

בערכה יש גם דפי משימה לילד, כרטיסי שיח על הטראומה ,סיפור טיפולי ועוד.

אשמח לשלוח למעוניינות כדי שיועיל ויעזור לעוד ילדים בישראל.

• momchazaka

כללי
    חברה
    30/07/2025 ב6:36 pm

כמפונה לאחר פגיעת טיל קרוב לבית שלי שנפגע מההדף, הכנתי ערכת התמודדות לעיבוד טראומות שמעודד שיח ועוזר לצאת מהמקום של החרדה,

בערכה יש גם דפי משימה לילד, כרטיסי שיח על הטראומה ,סיפור טיפולי ועוד.

אשמח לשלוח למעוניינות כדי שיועיל ויעזור לעוד ילדים בישראל.

• מירי יעקובוביץ

טיפול
    חברה
    31/07/2025 ב10:45 am

תודה לכולן!

אשמח לקבל את הסיפור הטיפולי אם אפשר

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן