טיפול יעוץ אימון והנחיה
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני 3 שעות
מטפלות באומנויות, פסיכולוגיות, עו"סיות, מנחות, מדריכות, מרצות, מאמנות, יועצות, ברוכות הבאות! ... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
מטפלות באומנויות, פסיכולוגיות, עו"סיות, מנחות, מדריכות, מרצות, מאמנות, יועצות, ברוכות הבאות! בואו נדבר על הסטינג שלנו
פסיכודרמה
קדם ‹ Forums ‹ טיפול ואימון ‹ פסיכודרמה
פסיכודרמה
פורסם ע"י Br05276 סין שלום אומנות הבמה והפקות תוכן on 22/03/2026 ב12:44 amלמי זה מתאים ואיך הולך הטיפול והאם זה טיפול שעוזר לעקוף סכל ושיפתח את היכולת ריפוי אשמח לדעת פרטים ולמה זה מתאים לאיזה סוגי אנשים?
ואם משהי שאוהבת משחק וטובה יכול לשחרר משהו מתוח תמידי?
שולמית אורלנציק הגיבה לפני 3 שעות, 15 דקות 4 חברות · 5 תגובות- 5 תגובות
חברה תורמת
יש הבדל בין טיפול פסיכודרמה פרטני וקבוצתי.
עד כמה שידוע לי, פסיכודרמה "מלאה" מתקיימת רק בטיפול קבוצתי.
זה יכול להתאים למגוון רב של מצבים, אם כי בעבודה פרטנית המטפלות בפסיכודרמה שאני מכירה עובדות גם או בעיקר באמצעות שיחה, ולעתים משלבות כלים של פסיכודרמה.
למה הכוונה "טיפול עוקף שכל?" אם אני מבינה נכון, שאת מעוניינת בטיפול יותר עדין, אז אולי טיפול באומנות או במוזיקה יותר מתאים, כי פסיכודרמה יכול להיות טיפול מאוד עוצמתי. אם תכתבי לי את אזור המגורים ולמי הטיפול מיועד, ייתכן ויהיו לי שמות להמליץ לך.
- סטטוס תעסוקתי:
פעילה בקהילה
זה לבת שעברה ועוברת עם המחלה שרק שהיא מציירת או נכנסת דרך דמות אחרת היא מצליחה לשחרר אפשר גם לדבר השאלה אם זה מה שיתן לה את המענה לשחרר ולהרגיש יותר טוב?
- סטטוס תעסוקתי:
פעילה בקהילה
שאח שלה חולה פעם שניה ועכשיו עוד משהו
פעילה בקהילה
בהחלט אפשרי לעזור לה.
אני מטפלת בפסיכודרמה, בירושלים.פעילה בקהילה
קראת לזה: כלי עוקף שכל וזה ממש נכון
הפסיכודרמה בעצם מתווכת בין המציאות שקשה לדבר אליה לבין הרגשות האמיתיים של האדם
אפשר להשתמש בטכניקה שנקראת השלכה-לא מדברים ח"ו על החולה עצמו זו רק הצגה כביכול
יש גיבור הסיפור והמטופל בוחר את גיבור הסיפור ו"ממציא" את הקונפליקטים והאתגרים שאיתו הוא מתמודד
אשמח מאוד לעזור
אני מטפלת בין השאר, גם בפסיכודרמה בבית שמש
Log in to reply.