שיר תקווה

קדם Forums טיפול ואימון שיר תקווה

• פורסם ע"י משתמש לא ידוע  כללי on 08/12/2024 ב12:09 am

היית המגדלור שלי, האור בחשכה.<div>הבטחת לי עזרה, אוזן קשבת. </div><div>בגדת באמוני, ניצלת את חולשתי. </div><div>הותרת אותי שבורה, לבד בעולם הקר.</div><div>איך יכולת לעשות זאת? איך יכולת לשקר? </div><div>
    </div>

היית אמורה להיות המבצר שלי, לא האויב. הבטחות ריקות, מסכה של חמלה. הכל היה שקר, בדיחה עצובה. עלבון בוער בעצמותיי, כמו אש שרופה. איך את מסתכלת על עצמך במראה? הרגת בי את האמון, את התקווה, הותרת צלקת עמוקה, שאינה נרפאת.

<div>
    </div>

אולי לא אצליח לסלוח לעולם, אבל אמשיך לחיות. את שברת את לבי, אבל לא את רוחי. אעלה מעל השברים, חזקה יותר מאי פעם. מהכאב הזה אגדל כנפיים חדשות, אעוף אל עבר עתיד בהיר יותר. אמצא את האור שבתוכי, ואאיר את דרכי.

רחל רובין הגיבה לפני 2 שבועות, 1 יום 9 חברות · 8 תגובות
  • 8 תגובות
  • מירי כ.

חברה
    08/12/2024 ב9:25 am

כואב…

הסיום מעודד…

• שרה גד

חברה
    08/12/2024 ב9:35 am

איזה ביטוי חזקק!!

מרגישה אותך ממש,

מדהים עוד יותר איך בו זמנית הצלחת לבטא התאוששות והמשך,

זה כל כך נכון וחזזק!!

קורים לנו הרבה דברים שלא הולכים כפי שרצינו, אכזבו אותנו קשות ונפגענו, כאב, מתסכל

אבל למרות הכל, קמנו מהבוץ, התרחצנו והחלפנו בגדים וממשיכים לחיות בעולם הגדול והמלא, ולגלות מחוץ לבוץ את הטוב והיפה!!

המשיכי להצליח ותצליחי להמשיך!!!!

• סירי גולדמן

חברה
    08/12/2024 ב9:48 am

נשמע בגידה איומה…

• חני

חברה
    08/12/2024 ב10:34 am

וואוו

זה שונה מהשירים הקודמים

אחר

מתחיל לכעוס

• פצצת אנרגיות (כבי)

חברה
    08/12/2024 ב10:56 am

וואו מזדהה

כמה נכון ככה כואב

לאחרונה מרגישה את זה ממש עמוק לצערי

המון אנשים שהאמנתי בהם ועזרו לי פתאום בוגדים בי

ובעז”ה מנסה לאסוף את עצמי ולהמשיך למרות הכול

ומתפללת לד’ שירפא כחדש לגמרי כי הנפש היא מתנה מד’ שיכול מעולה להשלים לגמרי כמו אחרי חזרה בתשובה מחטא אנחנו נקיים מאה אחוז כך כאן מתפללת אליו שישלים לי את השברים

• מנגו ❤

חברה
    08/12/2024 ב3:35 pm

חנה ש היקרה

😢😢😢😢😢😢

קיוויתי בשבילך שאת מרגישה יותר טוב

את מדהימה שאת משחררת פה.

המון כוח!!!

• ליבי

חברה
    08/12/2024 ב10:59 pm

גם אני כמו חני מזהה קצת כעס. או שאולי יותר נכון הכרה בבגידה. היא היתה לא בסדר.

את מעודדת את עצמך שתצמיחי כנפיים חדשות. נראה לי שאכן זו הדרך. אם אני מבינה נכון, כשאת עוזבת את הגורם שאת תלויה בו, את חופשיה לפתח את עצמך בכיוון שאת רוצה.

אבל גם אם לא ילך לך, אל תרגישי שאת מאכזבת אותנו. תמשיכי לשתף, כי נפלתי קמתי. מותר גם ליפול ואפשר גם לקום קצת אחר כך.

• רחל רובין

חברה
    10/12/2024 ב9:48 am

חנה,

זו את שכתבת גם פעם קודמת, נכון? ואני מבינה שאת שוב כותבת על המטפלת ההיא.

עצוב לי כ”כ בשבילך, ובשביל כולנו.

נשמע לא אנושי ובטח לא ממטפלת.

חושבת שאת זקוקה כעת לטיפול טוב באמת שישקם אותך מהטיפול ההוא, זו טראומה לכל דבר, ובמקום כ”כ רגיש וחשוף.

מבינה אותך אם את לא מסוגלת לחשוב על טיפול, אבל אם כן- הייתי מציעה לך לפנות למטפלת עם התמחות בטראומה, זה קריטי.

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן