שיתוף אישי, והצעה // רוצה להיות האמא שחלמת? בואי רגע…

קדם Forums טיפול ואימון שיתוף אישי, והצעה // רוצה להיות האמא שחלמת? בואי רגע…

• שיתוף אישי, והצעה // רוצה להיות האמא שחלמת? בואי רגע…

פורסם ע"י תמי אפשטיין  כותבת on 14/05/2026 ב1:25 am

אחרי שנים של הצלחות בארץ ובעולם ישבתי עם רותי קרלינסקי (צור), מומחית לקשר ולתקשורת ובעלת מרכז 'עוצמות'- חברותי, לשיחת ראיון על הגישה ועוד כמה עניינים וגיליתי שיש לה כלים שעשויים לעזור לכל אמא, אבל ברמה אחרת.

זו לא הנחיית הורים או גישה מטרתית. גם לא אמון מנטלי, ניתוח התנהגות או כלים רגשיים. זה משהו מאד משלב שמעניק לך יכולת לגדל מהמקום המבין והסמכותי. איך היא הגדירה לי? כאילו המוח של הילד פרוס לי מול העיניים ואפשר לראות את התקיעויות והטריגרים שלו. אני פשוט יודעת לעקוף אותם כדי להניע אותו.

יצאתי מהראיון איתה נפעמת. אמיתי. ניסיתי כמה מהכלים שהיא העניקה לי במהלך הראיון – זה היה מדהים.

בקיצור, טענתי שהיא חייבת להעביר קורס לאמהות שרוצות להיות הכי טובות לילדים שלהם. ילדים נורמליים ובריאים שגם – כמו כל ילד – מאתגרים.

היא לא שללה. אמרה שאם אני מארגנת קבוצה של עשר נשים – היא זורמת על זה.

הקונספט הוא פגישה פרונטלית פעם בחודש במשך 3 שעות. פגישה עם כיבוד מפנק, כדי שיהיה לאמהות כיף לצאת ולהתאוור. בנוסף, מקבלים חוברת עם תרגול מעשי על החלק הנלמד, קו תוכן וקבוצת מייל פעילה לשיתופים והתייעצויות.

המחיר הוא 200 ש"ח* 10 חודשים, אפשרי ללא תפיסת מסגרת.

זו שנה של הטמעת התכנים ותרגול יומיומי בבית עם הילדים תוך ליווי צמוד עד שזה יהיה חלק מה'דיסקשיח' של הילדים וההורים.

עזבו את הילדים. בואו נדבר על עצמינו. תקשורת זה הכלי הכי בסיסי בעולם. אם יש כלים לתקשורת נכונה – יש הכל. זה המנוע לכל פעולה והתנהגות. אם את ביקשת משהו, והילד מסרב/ מתעלם/ מתפרץ – משהו בתקשורת לא מחובר טוב. לא מתחשק לך להכיר את המקום שמצליח לחבר טוב את מה שלא עבד עד היום? לי – מאד. בעקיפין, זה משפיע גם על מערכות היחסים שאנו מתחככים איתם.

כאמור, אני מנסה להביא את הדבר הזה לידי גמר, ומעדיפה עוד לפני החופש. מתחשק לי נוראות שהחופש יהיה לנו כיף בבית, ונעים.

מעניין אותך פרטים באופן כללי? תוכלי לשאול כאן.

מעוניינת להירשם? אפשר באישי ועדיף במייל שבחתימה. ברגע שיש עשיריה – אנחנו ממריאות.

את באה?

רק מציינת שזה לא סוג של שיווק או פרסום. נטו רצון שלי לארגן קבוצת למידה…

לכתיבה שנוגעת בנקודה: [email protected]

לספרים שלי

תמי אפשטיין הגיבה לפני 12 דקות 2 חברות · 2 תגובות
  • 2 תגובות
  • מירי

כללי
    חברה
    14/05/2026 ב8:30 am
    פעילה בקהילה

מיקום בארץ?

• תמי אפשטיין

כותבת
      חברה
      14/05/2026 ב8:36 am
      מנהלת קהילה

אני רוצה בבני ברק.

אבל אחרי שכמה שאלו אותי על ירושלים – ביררתי מולה. אם תתארגן קבוצה בירושלים, היא תגיע גם לשם

מקומות אחרים – צריכה לשאול אותה ספציפית.

לכתיבה שנוגעת בנקודה: [email protected]

לספרים שלי

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן