טיפול יעוץ אימון והנחיה
ציבורי קהילה
ציבורי קהילה
פעילות אחרונה: לפני שעה אחת
מטפלות באומנויות, פסיכולוגיות, עו”סיות, מנחות, מדריכות, מרצות, מאמנות, יועצות, ברוכות הבאות! ... פירוט נוסף
ציבורי קהילה
תיאור הקהילה
מטפלות באומנויות, פסיכולוגיות, עו”סיות, מנחות, מדריכות, מרצות, מאמנות, יועצות, ברוכות הבאות! בואו נדבר על הסטינג שלנו
שלום, חברות! בקשה אישית ממש:)
קדם ‹ Forums ‹ טיפול ואימון ‹ שלום, חברות! בקשה אישית ממש:)
-
שלום, חברות! בקשה אישית ממש:)
פורסם ע"י tammars יעוץ אימון והנחיה on 17/12/2024 ב1:57 amבטוחה ששמעתן, שלפני שבועות אחרים נפטרה הרבנית בתיה בארג ע”ה- מבלי שהשאירה אחרי זש”ק, ל”ע, וביקשה שיתפללו לעילוי נשמתה.
זה עצוב כל כך. וכואב. ולצערנו, יש כ”כ הרבה יהודים צדיקים שלא זכו- ואין מי שיתפלל בעבורם. ביניהם, גם קרוב משפחתי יקר ואהוב. והם זקוקים לנו. הכי כפשוטו שיש.
נפתח קובץ אקסל, עם שמות יהודים ויהודיות שכאלו, וכל אחת שיכולה לעשות משהו לעילוי נשמתם- כמו פרק תהילים, מעשה טוב, צדקה וכו’- מוסיפה את שמה ומרבה זכויות. (אם גם את מכירה- תוכלי להוסיף לשמות).
חברות, אתן תשמחנה אותי ממש באופן אישי, אם תוכלנה להקדיש כמה שניות לטובת החסד הענק הזה! ואם אני לא מגזימה, אז להעביר אותו גם הלאה… זה בנשמתי ממש. נוגע בי בצורה יוצאת דופן…
תודה לכן, מעריכה! https://docs.google.com/spreadsheets/d/1KV2Zcmke1NrCPNJ8jBSFKfEFxcJF8E1HbVrTwcPkSng/edit?gid=0#gid=0
tammars הגיבה לפני 6 ימים, 12 שעות 5 חברות · 11 תגובות -
11 תגובות
-
44חברה חדשה
אמרתי תהלים. תודה
אם את רוצה להגיע ל 1000 א/נשים
אולי כדאי שתמספרי את אלה שאמרו, כדי שתדעי /ידעו כמה קרובים ליעד.
זה מדרבן לפעמים.
-
-
-
-
4016חברה חדשה
אוי:(
יש כאן עוד כאלו שחסום להן?
-
-
חברה חדשה
1. נפתח אצלי בנטפרי.
2. אני משתדלת כבר שנים רבות, בכל ליל שבת בהדלקת נרות לומר פרק תהילים אחד לעילוי נשמת אלו שאין מי שיאמר אחריהם קדיש. (אומרת עוד הרבה תהילים… אבל פרק אחד למטרה הזו)
-
4016חברה חדשה
יש כאן משהי שיכולה לאשר אותי?
לא יכולה להיכנס לקבוצות, שלחתי את הת.ז שלי ממזמן וללא מענה:(
Log in to reply.