טיפול יעוץ אימון והנחיה
מטפלות באומנויות, פסיכולוגיות, עו”סיות, מנחות, מדריכות, מרצות, מאמנות, יועצות, ברוכות הבאות! ... פירוט נוסף
💥 חולמת להיות מטפלת רגשית ולהצליח בענק? אל תעשי כלום לפני שתקראי את זה!
-
💥 חולמת להיות מטפלת רגשית ולהצליח בענק? אל תעשי כלום לפני שתקראי את זה!
חולמת להיות מטפלת רגשית – אבל מבולבלת לגמרי?
לא יודעת אם זה בכלל מתאים לך?
מתלבטת בין כל השיטות והקורסים שיש?
מפחדת להשקיע זמן וכסף – ובסוף לא למלא קליניקה?
יש פתרון. ולראשונה – הוא כאן בשבילך.
מדריך מיוחד שיפתח לכם את הדרך להפוך למטפלת רגשית מצליחה:
אבחון – האם את באמת מתאימה לטיפול רגשי
הבנה – מפת שיטות הטיפול וההבדלים ביניהן
התאמה – איך תמצאי את שיטת הטיפול שלך
פרנסה ברווח – 5 טעויות שמחסלות קריירה ואיך להימנע מהן
נכתב ע”י הרב משה שטרן, מומחה מוכר מעולם הנפש
עם ניסיון של 20 שנה בטיפול והכשרת מטפלים.
וזה לא הכול!
תקבלי גם גישה לקבוצת גוגל צ’אט/ וואטסאפ סגורה:
“מטפלים לעתיד” – קבוצה תומכת עם ידע, כלים ומוטיבציה לפריצה לעולם הטיפול.
שניהם – ללא עלות.
להורדת המדריך + הצטרפות לקבוצה
לחצו כאן עכשיו >>אל תלכי ללמוד טיפול רגשי לפני שתדעי את זה:
ראיון אישי עם הרב משה שטרן, האיש שמכשיר את המטפלים הרגשיים של המחר
מתלבטת אם ללמוד טיפול רגשי? רגע לפני שאת נרשמת לעוד קורס או סדנה – עצרי. האם את באמת מתאימה להיות מטפלת רגשית?
איך תדעי איזו שיטת טיפול נכונה לך? האם אפשר להתפרנס בכבוד בתחום או שזה רק חלום?
ואיך תימנעי מטעויות שרבות עושות בתחילת הדרך?
הרב משה שטרן, מומחה לטיפול רגשי ומייסד “מרכז שטרן”, עונה בכנות ובפתיחות על כל השאלות –
וחושף לראשונה את המדריך שיכול לחסוך לכם שנים של בלבול, טעויות ותסכול.
הרב שטרן, נתחיל בשאלה המעסיקה המון אנשים – למה בכלל צריך מדריך כדי להבין אם כדאי להיות מטפל רגשי?
הרב שטרן: תראה, היום התחום הזה נהיה מאוד פופולרי – כולם מדברים על טיפול רגשי, על שליחות, על לעזור לאנשים.
אבל מאחורי כל זה, יש המון בלבול. כל כך הרבה גישות, שיטות, קורסים – קשה לדעת מאיפה להתחיל. ובשביל זה יצרתי את “המצפן למטפל הרגשי”.
זה לא עוד מדריך תיאורטי – זה ממש תכנית ברורה, צעד אחר צעד, שמסבירה בדיוק מה חשוב לבדוק לפני שנכנסים לעולם הזה.
בוא נדבר תכל’ס – מה יש במדריך הזה שאין במקומות אחרים?
הרב שטרן: המדריך הזה הוא תוצאה של 15 שנה של ניסיון – של הצלחות, טעויות, ליווי של מאות מטפלים – וראייה חדה מאוד של מה באמת חסר בתחילת הדרך.
הוא כולל את השלבים הקריטיים שכל מי שחושב להיות מטפל רגשי חייב לעבור.
לא סתם ללמוד טכניקה או שיטה, אלא להבין אם בכלל יש לו התאמה אישית לתחום,
איזו שיטת טיפול באמת מדברת אליו, איך לא ליפול בשוק הלימודים שמלא בהבטחות ריקות,
איך לבנות ביטחון פנימי מול מטופלים, ואיך לפרנס בכבוד בלי לחיות מחלומות. וזה רק חלק קטן ממה שיש שם.
המדריך נכתב כמו שיחה אישית עם אדם בתחילת הדרך – עם שאלות, בדיקות, טיפים והכוונה מעשית.
אתה מזכיר הרבה את החשיבות של בירור התאמה. למה זה כל כך קריטי?
הרב שטרן: כי טיפול רגשי זה לא מקצוע טכני – זו שליחות אמיתית. לא מספיק להיות “טוב עם אנשים”.
זה תחום של עומק, של התמודדות עם כאב, של חיבור נפשי עמוק.
אם אתה לא עושה בירור התאמה מראש – אתה עלול למצוא את עצמך נשחק, מאבד כיוון, או סתם לא מצליח לבנות קליניקה.
אני ראיתי עשרות אנשים טובים שהתייאשו בדרך, רק כי לא הייתה להם מפת דרכים נכונה מההתחלה.
ויש גם היבט רוחני, נכון?
הרב שטרן: בהחלט. הרבה אנשים שואלים – האם השיטה הזו תואמת להשקפת התורה? האם זה בסדר מבחינה הלכתית?
לא כולם יודעים, אבל יש שיטות טיפול שיש בהן בעיות רוחניות. לכן במדריך הקדשתי מקום של כבוד לנקודה הזו – איך לבחור שיטה המתאימה גם לנפש,
גם לערכים שלך, וגם למטופלים שיבואו אליך מהציבור שלנו. זה לא משהו שקיים באף מדריך אחר – וזה קריטי.
אתה מתאר מדריך מאוד מורחב. אבל יש גם מי שיגיד: “אני לא יודע אם יש לי מה ללמוד ממדריך, אני רוצה פשוט להתחיל ללמוד טיפול…”
הרב שטרן: זאת בדיוק הבעיה. אנשים חושבים שמה שיביא להם הצלחה זה לקפוץ ישר ללימודים.
בפועל, הם מגלים שזה לא הכיוון, או לא מתאים להם, או שהם לא מצליחים ליישם את מה שלמדו.
המדריך הזה הוא בדיוק מה שיעזור לך לא ליפול לשם.
הוא יגלה לך את הסודות שאף אחד לא מספר: איך להימנע מטעויות נפוצות, איך לבחור את הדרך המתאימה לך באמת,
איך לבנות ביטחון בדרך שלך, ואיך לא להרגיש לבד ברגעים הקשים של ההתחלה.
אתה יכול לתת דוגמא לסוד שהמדריך חושף?
הרב שטרן: בטח. למשל – הרבה שואלים איך אפשר לדעת איזו שיטה ללמוד כשיש כל כך הרבה גישות.
במדריך אנחנו נותנים כלי שנקרא מפת שיטות – טבלה המציגה את השיטות המרכזיות, מה כל אחת פותרת, באיזה עומק היא נוגעת, ולמי היא מתאימה מבחינת אישיות.
זה משהו שממש פותח את העיניים. עוד דוגמה – אנשים מפחדים: “מה אם אני לא אצליח למצוא לקוחות?”
– אז אנחנו נותנים שם כלים מעשיים איך להבטיח קליניקה פעילה, עוד לפני שסיימת ללמוד.
ואיפה כל זה פוגש אותך ברמה האישית?
הרב שטרן: אני בעצמי עברתי דרך לא פשוטה. כמעט 20 שנה שאני בתוך התחום – חיפשתי, ניסיתי, טעמתי כמעט מכל שיטה.
היו הצלחות, אבל גם הרבה תסכול. רגעים של בלבול, של השקעה שהתפזרה.
רק אחרי שנים של חיבורים וניסיון, הבנתי מה באמת עובד – והתחלתי לגבש את שיטת MST ואת המסלול הנכון.
ברגע שראיתי איך זה עוזר לאחרים – ידעתי שאני חייב להוציא מדריך, כדי שכל אחד יוכל להתחיל מהנקודה הנכונה, ולא מהבלבול שאני התחלתי ממנו.
מה המסר הכי חשוב מבחינתך למי שקורא את הראיון הזה?
הרב שטרן: אל תעשו את מה שרבים עושים – אל תלכו ללמוד טיפול רגשי לפני שביררתם לעומק אם זה באמת בשבילכם,
ואיך לעשות את זה נכון. אל תבזבזו שנים על טעויות. יש דרך מסודרת, אמיתית ונכונה – והמדריך הזה הוא בדיוק הצעד הראשון אליה.
הוא חינמי, הוא ישיר, והוא נכתב מתוך נסיון של 20 שנה הכל כדי להוציא ממך את המיטב בדרך להיות מטפל מצליח.
רוצה להפוך למטפלת רגשית – בצורה מקצועית, מדויקת ובטוחה?
עוד לא נכתבו תגובות לדיון זה.
Log in to reply.