הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני יום אחד עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,335 תיק עבודות מובילות בקהילה משרות סרטון באורך של כשעה על חיות בר (בג’ונגל וכדו’) קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ סרטון באורך של כשעה על חיות בר (בג’ונגל וכדו’) הפקות וידאו סרטון באורך של כשעה על חיות בר (בג’ונגל וכדו’) פורסם ע"י צ. ג. חשבונאות ויעוץ מס on 16/01/2023 ב1:49 pm יש למישהיא? עזר לך? 👍 חוי פלבינסקי הגיבה לפני 2 שנים, 6 חודשים 3 חברות · 5 תגובות 5 תגובות מרפסת נוף גרפיקה חברה 16/01/2023 ב2:01 pm תנסי לחפש בסרטונים של נשיונל גאוגרפיק יש להם מלאאא עזר לך? 👍 צ. ג. חשבונאות ויעוץ מס חברה 16/01/2023 ב2:04 pm חסום לי… זה חינמי? עזר לך? 👍 חוי פלבינסקי צילום ומולטימדיה חברה 16/01/2023 ב2:06 pm זהירות! נשינל ג’אוגרפיקס לא אמור להיות חינמי עד כמה שיודע לי… תיזהרו מזכויות יוצרים עזר לך? 👍 מרפסת נוף גרפיקה חברה 16/01/2023 ב2:09 pm זה לא חינמי קונים את זה….. לא יודעת איך, (לפני שנות דור היה את זה בדיסקים צהובים) עזר לך? 👍 חוי פלבינסקי צילום ומולטימדיה חברה 16/01/2023 ב2:16 pm יש אופציה של רכישה לצורך צפיה. שזה שונה מאופציה של רכישה לשימוש מסחרי. צריך לשים לב לדברים האלה. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו