הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 13 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,331 תיק עבודות מובילות בקהילה משרות אולפן ירוק בירושלים קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ אולפן ירוק בירושלים הפקות וידאו אולפן ירוק בירושלים פורסם ע"י צופיה צילום ומולטימדיה on 28/04/2025 ב2:15 pm אולפן מסך ירוק בירושלים, משהי מכירה? עזר לך? 👍 tustudio הגיבה לפני 2 חודשים, 4 שבועות 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות חיה אייזנברג צילום ומולטימדיה חברה 28/04/2025 ב3:20 pm יש את תאיר עוקבי אולפן ירוק מטורף! 0504105942 *** אין לפרסם מיילים בציבור, השתמשנה בהודעות הפרטיות לשם כך *** עזר לך? 👍 tustudio צילום ומולטימדיה חברה 29/04/2025 ב9:46 am תודה על הפירגון! האולפן מסך ירוק של TU STUDIO זו חווית צילום של איכות ומקצועיות אוירה שמורה. ושירות שכולם מדברים עליו! האולפן מסך ירוק/ לימבו שחור- במרכז ירושלים ניתן לצלם באולפן שלל אשליות ולרקום חלומות V הפקות V סרטוני תדמית V קליפים מקוריים V קריינויות V קורסים דיגיטלים ועוד שלל רעיונות… ואם כבר את שואלת– היום ההגרלה 3 שעות מתנה באולפן מסך ירוק /לימבו שחור כדי שתחושי את האשליה מקרוב:) מצרפת קישור להגרלה: https://tustudio.co.il/?page_id=16 tustudio.co.ilgreen-screen-studio – סטודיו טי יו להשכרה בירושלים – אולפן מסך ירוק וסטודיו לצילומי סטילס TU STUDIOgreen-screen-studio – סטודיו טי יו להשכרה בירושלים – אולפן מסך ירוק וסטודיו לצילומי סטילס TU STUDIO ילד-הולך-ירוק-שחור.jpg 2 MB קובץ תמונה - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו