הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 2 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,181 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות אונקי מוגן מפני העתקה קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ אונקי מוגן מפני העתקה הפקות וידאו אונקי מוגן מפני העתקה פורסם ע"י אסתר מרים בחר אומנות הבמה והפקות תוכן on 03/04/2023 ב3:39 pm יש למישהי מושג ? [email protected] עזר לך? 👍 R Halpern הגיבה לפני 9 חודשים 4 חברות · 5 תגובות 5 תגובות רחל R Y כללי חברה 03/04/2023 ב4:09 pm מרים קרימצין (מהמרוץ לאלבום) עושה את זה, יכולה לפנות באישי ואשלח לך את המייל שלה. בהצלחה! עזר לך? 👍 אסתר מרים בחר אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 19/04/2023 ב7:35 pm היי אשמח ממש למייל עזר לך? 👍 שירה ספטימוס אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 06/06/2023 ב10:39 am שלום ראיתי שכתבת פעם שיש את מרים קרימצין שעושה אונקי מוגן מהעתקות אפשר פרטים שלה? תודה רבה! עזר לך? 👍 רחל R Y כללי חברה 06/06/2023 ב1:01 pm יכולה לפנות באישי עזר לך? 👍 R Halpern צילום ומולטימדיה חברה 27/02/2024 ב1:10 pm אפשר לפנות אלי… שמרי לעת הצורך. מתעסקת עם מיגון חומרה כבר שנים… עובדת עם גדולות המפיקות בציבור החרדי. חסימה הרמטית מפני העתקות. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו