הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 6 דקות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,179 תיק עבודות משרות מובילות בקהילה - בקרוב! איפה אני שמה את השטודלים בקישור של גמבו ? קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ איפה אני שמה את השטודלים בקישור של גמבו ? הפקות וידאו איפה אני שמה את השטודלים בקישור של גמבו ? פורסם ע"י שרה אנגלרד אומנות הבמה והפקות תוכן on 27/11/2024 ב9:41 am אני רוצה לשלוח קישור לקבוצה שלא יחסם? עזר לך? 👍 אסתי הגיבה לפני 6 דקות 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה אסתי הייטק חברה 27/11/2024 ב11:52 am את מעתיקה את הקישור של הג’מבו (לחצן ימני – העתק קישור) אפשר להעתיק מהאתר של ג’מבו או מהמייל שנשלח אלייך כאישור העלאה. כשאת מדביקה את הקישור בתגובה שלך את מוסיפה כמה שטרודלים.. וזהו. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו