הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,210 תיק עבודות מובילות בקהילה משרות בינה מלאכותית פוטושופ קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ בינה מלאכותית פוטושופ הפקות וידאו בינה מלאכותית פוטושופ פורסם ע"י יעל- הפקת אירועים. במה. מסך אומנות הבמה והפקות תוכן on 01/07/2023 ב11:34 pm שלום לכולם התקנתי את התוכנה הזאת וזה תקע לי את התוכנה קרה לעוד משהי (שמעתי על עוד אחת שזה קרה) יש למשהי פתרון?? תודה רבה! עזר לך? 👍 לאה כץ הגיבה לפני 1 שנה, 6 חודשים 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה לאה כץ גרפיקה חברה 05/07/2023 ב11:58 pm 10 10 0 חברה חדשה זה התרגום של מה שהוא כתב לך, תנסי להתקין את התוכנה מחדש. בהצלחה צילום-מסך-2023-07-05-235546.png 81 KB קובץ תמונה - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו