הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 7 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,179 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות בעיה בפרמייר קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ בעיה בפרמייר הפקות וידאו בעיה בפרמייר פורסם ע"י אסתי פיליפס גרפיקה on 14/08/2023 ב10:51 pm מה יכול לגרום שהשמע יפסיק לעבוד? ניסינו לסגור תתוכנה ולכבות את המחשב ולא עזר אשמח מאוד אם יש לך איך לעזור לי………… עזר לך? 👍 אסתי פיליפס הגיבה לפני 1 שנה, 3 חודשים 8 חברות · 12 תגובות 12 תגובות אסתי קופילוביץ צילום ומולטימדיה חברה 14/08/2023 ב11:26 pm יכול להיות שבהגדרות של התוכנה זה מכוון על אוזניות או על רמקול אחר. עזר לך? 👍 אסתי פיליפס גרפיקה חברה 15/08/2023 ב12:37 am בשתיהם זה לא עבד עזר לך? 👍 פייגי טסלר צילום ומולטימדיה חברה 15/08/2023 ב1:50 pm מצטרפת לשאלה זה קרה לי לא מזמן שהשמע הפסיק לעבוד בפרימייר (2020) אבל באפטר נגיד הוא כן עובד מה אפשר לעשות? עזר לך? 👍 אסתי פיליפס גרפיקה חברה 15/08/2023 ב4:44 pm תגידי יש לך מחשב נייד או נייח? עזר לך? 👍 תמי כהן גרפיקה חברה 15/08/2023 ב4:49 pm תנסי ללכת ל-edit-perferences ואז כמו בתמונה פה, תנסי לשחק ולראות אולי זה מכוון לך על רמקולים לא נכונים של המחשב עזר לך? 👍 איילת השחר סובין צילום ומולטימדיה חברה 15/08/2023 ב5:38 pm זה קרה לי לפעמים כשהקבצים היו כבדים מדי זה נראה כאילו אין סאונד… אם לזה את מתכוונת אז כדאי לרנדר (אנטר במקלדת) ולחכות שיסיים לפעמים יש בעיות סאונד אם הקבצים לא יובאו כמו שצריך לתוכנה כדאי לייבא רק דרך הmedia bowser עזר לך? 👍 Elisheva M צילום ומולטימדיה חברה 16/08/2023 ב1:03 pm אם הוא פשוט לא קולט את הסאונד כשאת מייבאת קבצים לטיימליין, תבדקי אם לחוץ לך בצד כפתור V1- בטיימליין בשורת הפעולות לערוץ הוידאו הראשון אם לחוץ, תלחצי עליו שוב וזה יסתדר עזר לך? 👍 פייגי טסלר צילום ומולטימדיה חברה 16/08/2023 ב1:54 pm אסתי יש לי מחשב נייח אנסה לבדוק דבר שבר לראות עם עובד תודה הסתדר לך אסתי? עזר לך? 👍 אסתי tz אומנות ועיצוב חברה 16/08/2023 ב7:29 pm גם לי היה את הבעיה הזו, אצלי זה היה שכל פעם שנכנסתי לפרמייר קפצה אזהרה שיש בעיה עם הסאונד התקנתי את התוסף הבא- והבעיה נפתרה מוזמנת לנסות, תעדכני אם עזר לך https://drive.google.com/drive/folders/1HAVsOSi2ZE3e1s824mmrTCABFd-ggH4u?usp=sharing עזר לך? 👍 פייגי טסלר צילום ומולטימדיה חברה 16/08/2023 ב9:02 pm תודה רבה לכולם ניסיתי את כל הרעיונות של כולם את התוסף שנתת לי התקנתי והוא עזר לי לפתור את הבעיה (לא מצליחה להבין מה אומר התוסף הזה אבל זה הצליח לפתור את הבעיה) שמתי לב שתמיד כשהבאתי את הקובץ זה היה נותן לי רק וידיאו ולא את החלק השני של הסאונד ועכשיו הוא נתן לי גם את הסאונד תודה רבה. עזר לך? 👍 הדסה בלוי סטודיו הדסים גרפיקה חברה 16/08/2023 ב11:53 pm זה באמת עניין של תוסף יש סוגי מסרטות מסוימות שהשמע שלהם לא נכנס בתוכנה והתוסף איכשהוא מסדר את זה עזר לך? 👍 אסתי פיליפס גרפיקה חברה 22/08/2023 ב11:33 am הבעיה ב”ה הסתדרה וזה לא היה בכלל בעיה במחשב שלי שיחקנו עם ההגדרות וזה הסתדר………. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו