הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 17 דקות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,133 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות בקשות לופים וחומרים לעורכות וידאו קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ בקשות לופים וחומרים לעורכות וידאו הפקות וידאו בקשות לופים וחומרים לעורכות וידאו ברכי הלפרין הגיבה לפני 1 חודש, 4 שבועות 39 חברות · 59 תגובות איילת השחר סובין צילום ומולטימדיה חברה 02/09/2024 ב9:35 pm ממש תודה על היוזמה!! צריכה בדחיפות וידאו של ספירה לאחור או משהו כזה אבל שמח לא סרט עצוב דרך אגב יש בעיה עם זכויות? זה טמפלטים שאת יוצרת? עזר לך? 👍 ברכי הלפרין גרפיקה חברה 03/09/2024 ב11:52 am אני אשמח לקבל גם בעיקר טמפלטים לאפטר ולופים באיכות טובה תודה רבה עזר לך? 👍 ברכי הלפרין גרפיקה חברה 03/09/2024 ב11:54 am *** אין לפרסם מיילים בציבור, השתמשנה בהודעות הפרטיות לשם כך *** עזר לך? 👍 ברכי הלפרין גרפיקה חברה 03/09/2024 ב11:55 am brachy330….gmail.com עזר לך? 👍 Page 3 of 3 → 1 2 3 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו