הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני יום אחד עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,317 תיק עבודות מובילות בקהילה משרות דווינצ’י קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ דווינצ’י הפקות וידאו דווינצ’י פורסם ע"י עצירה מכוונת חברה on 14/12/2022 ב1:08 pm מישהי מכירה מקום שמלמדים דוינצ’י בצורה מקצועית מאוד? עזר לך? 👍 בתיה ידידיה הגיבה לפני 2 שנים, 7 חודשים 2 חברות · 2 תגובות 2 תגובות בתיה ידידיה צילום ומולטימדיה חברה 14/12/2022 ב1:11 pm מצרפת קישור לקורס מקצועי מאוד: https://sarimalka.co.il/ עזר לך? 👍 בתיה ידידיה צילום ומולטימדיה חברה 15/12/2022 ב10:05 pm אגב אם זה עדיין רלוונטי הבנתי שיש לה טיפים אפשר לשלוח מייל לכתובת [email protected] ולבקש לקבל את הטיפים עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו