הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 2 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,181 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות דחוףףףף!!! קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ דחוףףףף!!! הפקות וידאו דחוףףףף!!! פורסם ע"י מיכל אלקובי אולפן סאונד ונגינה on 20/02/2024 ב6:14 pm היי אני צריכה דחוףףף שיר לבת מצווה שכתוב יפה במנגינה של השיר נקודות של שמואל עזר לך? 👍 חיה סולומונס הגיבה לפני 9 חודשים, 1 שבוע 3 חברות · 3 תגובות 3 תגובות מיכל אלקובי אולפן סאונד ונגינה חברה 20/02/2024 ב9:05 pm יש למישהי?? עזר לך? 👍 חיה ביטון גרפיקה חברה 21/02/2024 ב11:07 pm הייי!!!!אם זה עדיין רלוונטי לך:)אני חיברתי שיר כזה לבת מצוה תוכלי ליצור איתי קשר באישי!!!!!בהצלחה!!!!!!!!! עזר לך? 👍 חיה סולומונס צילום ומולטימדיה חברה 22/02/2024 ב1:08 am הי עשיתי קליפ פעם לבת מצווה תפני אלי באישי אני אברר אם אני יכולה לשלוח בהצלחה עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו