הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 8 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,324 תיק עבודות מובילות בקהילה משרות דחוף עזרה בפרמייר קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ דחוף עזרה בפרמייר הפקות וידאו דחוף עזרה בפרמייר פורסם ע"י נ ש כללי on 25/06/2025 ב12:11 pm אני רוצה לעשות פוזישן בתמונות בפרמייר והוא לא נותן לי באפקט קונטרול הוא כאילו נמצא על וידאו ואני עושה קיפריימים וכו אבל זה לא משנה שום דבר… עזר לך? 👍 אושרית טולידאנו הגיבה לפני 3 שבועות 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה אושרית טולידאנו גרפיקה חברה 01/07/2025 ב5:10 pm תבדקי שאין לך איזה שכבה שמסתירה, או שאת אכן עומדת על האוביקט הנכון, כשאת לוחצת על התמונה בטיימליין תראי מה מופיע לך באפקט קונטרול לפעמים אם יש מעבר טרנזישן – הוא מעלים את הקיפרימים שנתנו לו באזורים מסויימים עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו