הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,180 תיק עבודות משרות מובילות בקהילה - בקרוב! דירה במרכז קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ דירה במרכז הפקות וידאו דירה במרכז פורסם ע"י סינרג'י – סוללת נשות מקצוע להפקת מדיה מושלמת צילום ומולטימדיה on 10/01/2023 ב8:57 am דרוש לנו בית להסרטות באזור המרכז. צריך בית נעים ונחמד לא משהו מפואר ועדיף כמובן ללא תשלום… עזר לך? 👍 בר זק הגיבה לפני 1 שנה, 10 חודשים 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות חני ינקלביץ צילום ומולטימדיה חברה 11/01/2023 ב12:27 pm מלא הצלחות! נשמע טוב! עזר לך? 👍 בר זק כללי חברה 17/01/2023 ב7:27 am הי אשמח אם תפרטי יותר אולי אוכל לעזור לך מוזמנת לפנות בפרט [email protected] עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו