הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 9 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,193 תיק עבודות מובילות בקהילה משרות דרושה מתמללת וידאו קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ דרושה מתמללת וידאו הפקות וידאו דרושה מתמללת וידאו פורסם ע"י מיכל קוגן אלבום פרימיום אומנות ועיצוב on 24/01/2022 ב10:33 pm מחפשת מתמללת דוברת ספרדית לוידאו קצר כ-20 דקות של ראיון אישי בשפה הספרדית התמלול צריך להיות בשפה העברית להצעת מחיר 052697345 (שרון) עזר לך? 👍 מיכל קוגן אלבום פרימיום הגיבה לפני 2 שנים, 11 חודשים 1 חברה · 1 תגובה 1 תגובה מיכל קוגן אלבום פרימיום אומנות ועיצוב חברה 25/01/2022 ב3:36 pm חברה חדשה * תמלול + עריכה של הוידאו בהתאמה למלל 052697345 עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו