הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 9 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,178 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות דרושה מתמללת וידאו קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ דרושה מתמללת וידאו הפקות וידאו דרושה מתמללת וידאו פורסם ע"י מיכל קוגן אלבום פרימיום אומנות ועיצוב on 24/01/2022 ב10:33 pm מחפשת מתמללת דוברת ספרדית לוידאו קצר כ-20 דקות של ראיון אישי בשפה הספרדית התמלול צריך להיות בשפה העברית להצעת מחיר 052697345 (שרון) עזר לך? 👍 מיכל קוגן אלבום פרימיום הגיבה לפני 2 שנים, 10 חודשים 1 חברה · 1 תגובה 1 תגובה מיכל קוגן אלבום פרימיום אומנות ועיצוב חברה 25/01/2022 ב3:36 pm * תמלול + עריכה של הוידאו בהתאמה למלל 052697345 עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו