הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 3 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילה: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,211 תיק עבודות מובילות בקהילה משרות דרושה עורכת וידיו, לקליפ- לא כולל הסרטות קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ דרושה עורכת וידיו, לקליפ- לא כולל הסרטות הפקות וידאו דרושה עורכת וידיו, לקליפ- לא כולל הסרטות פורסם ע"י שרה חסידה מיתוג שיווק ופרסום on 24/11/2022 ב9:27 pm זמינה לעבודה מיידית. נא לשלוח דוגמאות למייל [email protected] עזר לך? 👍 קדם תמיכה הגיבה לפני 2 שנים, 1 חודש 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה קדם תמיכה כללי חברה 27/11/2022 ב10:46 am 0 4 0 חברה חדשה היי יקרה, רק ליידע אותך שיש לנו בקדם לוח דרושות חדש מושקע ומהמם הבנות שמחפשות עבודה נמצאות שם: https://jobs.kedemcenter.co.il/ ממליצה לך ממש להעלות את המשרה לשם, אם את צריכה עזרה אנחנו פה 🙂 עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו