הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 9 שעות עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,178 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! משרות דרושות לשיתוף פעולה קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ דרושות לשיתוף פעולה הפקות וידאו דרושות לשיתוף פעולה פורסם ע"י מיכל איבגי זמרת ומפיקת אירועים- בימוי הפקה משחק ושירה. אומנות הבמה והפקות תוכן on 19/12/2021 ב7:17 pm עורכת וידאו מקצועית להפקה, עבודה בשיתוף פעולה, או תמורת פרסום מחכה לחומרים שלכן…. עזר לך? 👍 הודיה שטרן הגיבה לפני 2 שנים, 11 חודשים 4 חברות · 4 תגובות 4 תגובות הפקות וידאו וסאונד צילום ומולטימדיה חברה 20/12/2021 ב1:52 pm תוך כדי לימודים. ציוד מקצועי. רלוונטי? עזר לך? 👍 מירי טירר צילום ומולטימדיה חברה 20/12/2021 ב4:11 pm מיכל מה מייל שלך? לאן לשלוח? עזר לך? 👍 מיכל איבגי זמרת ומפיקת אירועים- בימוי הפקה משחק ושירה. אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 21/12/2021 ב12:15 pm המייל שלי [email protected] מחכה לחומרים מכן עזר לך? 👍 הודיה שטרן צילום ומולטימדיה חברה 21/12/2021 ב1:23 pm הי מיכל שלחתי לך למייל … עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו