הפקות וידאו ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: Just now עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עריכת וידאו, קליפים, סרטים, הפקות דיגיטליות, אפקטים, שיתופים והרבה אקשן! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,192 תיק עבודות מובילות בקהילה משרות דרושות לשיתוף פעולה קדם ‹ Forums ‹ הפקות וידאו ‹ דרושות לשיתוף פעולה הפקות וידאו דרושות לשיתוף פעולה פורסם ע"י מיכל איבגי זמרת ומפיקת אירועים- בימוי הפקה משחק ושירה. אומנות הבמה והפקות תוכן on 19/12/2021 ב7:17 pm עורכת וידאו מקצועית להפקה, עבודה בשיתוף פעולה, או תמורת פרסום מחכה לחומרים שלכן…. עזר לך? 👍 הודיה שטרן הגיבה לפני 3 שנים 4 חברות · 4 תגובות 4 תגובות הפקות וידאו וסאונד צילום ומולטימדיה חברה 20/12/2021 ב1:52 pm חברה חדשה תוך כדי לימודים. ציוד מקצועי. רלוונטי? עזר לך? 👍 מירי טירר צילום ומולטימדיה חברה 20/12/2021 ב4:11 pm חברה חדשה מיכל מה מייל שלך? לאן לשלוח? עזר לך? 👍 מיכל איבגי זמרת ומפיקת אירועים- בימוי הפקה משחק ושירה. אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 21/12/2021 ב12:15 pm 2 חברה חדשה המייל שלי [email protected] מחכה לחומרים מכן עזר לך? 👍 הודיה שטרן צילום ומולטימדיה חברה 21/12/2021 ב1:23 pm חברה חדשה הי מיכל שלחתי לך למייל … עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו